NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
21-04-2020 - 23-04-2020
Deel dit event
Soort: IndustriŽle vakbeurs
Duur: 3 dagen
Startdatum: 21-04-2020
Einddatum: 23-04-2020
Plaats: Gorinchem

Toegang: Gratis (na registratie)

Worksafe Gorinchem 2020

IndustriŽle vakbeurs

Op 21, 22 & 23 april 2020 vindt in Evenementenhal Gorinchem, tegelijkertijd met vakbeurs Maintenance, de eerste editie van Worksafe plaats.
Hťt platform voor preventieadviseurs, facility managers, operationele managers, beleidsmedewerkers, veiligheidsdeskundigen en kwaliteitsmanagers binnen diverse sectoren op het gebied van gezondheid, veiligheid en welzijn op het werk.

Gedurende deze drie dagen is Worksafe dť locatie waar professionals zich kunnen oriŽnteren op trends en technologieŽn binnen de markt.
 

Gerelateerde events

Bedrijfsinformatie

Easyfairs
Easyfairs
Informatie over Easyfairs Easyfairs Nederland maakt onderdeel uit van Easyfairs Group. Deze internationale eventorganisator en beheerder van expohallen staat op de 18e plaats in de lijst van ís wereld toonaangevende beursbedrijven. In 2018 werd Easyfairs uitgeroepen tot ĎOnderneming van het Jaarí en in 2019 door Deloitte bekroond tot ĎBest Managed Companyí. Easyfairs Group organiseert 220 events in 18 verschillende landen (Algerije, BelgiŽ, China, Denemarken, Verenigde Arabische Emiraten, Finland, Frankrijk, Duitsland, ItaliŽ, Noorwegen, Portugal, Singapore, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Nederland) en beheert 10 expohallen in BelgiŽ, Zweden en Nederland (Antwerpen, Gent, Mechelen-Brussel Noord, Namur, Gotenburg, MalmŲ, Stockholm, Gorinchem, Hardenberg en Venray). Easyfairs Nederland is ontstaan uit twee organisaties: Easyfairs en Evenementenhal. Beide organisaties hebben elkaar in 2016 gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs is het bedienen van verschillende communities en hen een beeld te geven van hun toekomst op niet te missen events die aansluiten op hun behoeften. In Nederland organiseert Easyfairs meer dan 80 events. Het portfolio bestaat onder andere uit: Empack, Solids, Pumps & Valves, Maintenance, Worksafe, Aqua NL, MIX, Recycling & Metavak. Easyfairs Nederland beheert drie eventlocaties in Nederland: Evenementenhal Gorinchem, Evenementenhal Hardenberg en Evenementenhal Venray. Easyfairs Nederland organiseert ook beurzen en evenementen op externe locaties, waaronder in RAI Amsterdam, Ahoy Rotterdam, Jaarbeurs Utrecht en Brabanthallen in Den Bosch. Easyfairs Nederland streeft ernaar om Nederlands meest dynamische, flexibele en doeltreffende speler te zijn in de evenementensector. Om dit doel te bereiken zet de organisatie de beste marketing- en technologietools in voor haar medewerkers en creŽert het sterke merken. ĎVisit the futureí met Easyfairs Nederland.
Laatst bijgewerkt: 05-12-2019

Deelnemers

Stichting PHOV

Gerelateerde artikelen

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren