MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
17-09-2019
Deel dit event
Soort Bijeenkomst
Duur Een middag
Datum 17-09-2019
Plaats Vitens, Soestduinen

Toegang: Gratis (na registratie)

Bijeenkomst NVDO Sicon en Dimensys “Predictive Maintenance

Bijeenkomst

NVDO Sectie Sicon organiseert op dinsdag 17 september a.s. een bijeenkomst bij Vitens in Soestduinen en je bent van harte welkom.

“Predictive Maintenance”

Predictive Maintenance; Het vereist specialistische kennis. Met Predictive Maintenance wordt de levensduur van de machines optimaal benut. Het is een veelbelovende onderhoudsstrategie waarbij in een vaste cyclus onderhoud wordt gepland. Twee aspecten zijn hierbij van groot belang; de technologie en de organisatie. En daar gaat het op 17 september over, samen met;

Dagvoorzitter Joanne Tigelaar, EAM consultant Dimensys

Robin van Loo, Teammanager bij Vitens
“Water maken in 2025; van ambacht naar datagestuurd”
Om de continuïteit in de voorziening van drinkwater voor nu en in de toekomst te waarborgen, heeft Vitens een nieuwe visie op water maken geschreven. Technologie biedt kansen om de bedrijfsvoering en onderhoud efficiënter te maken, bijvoorbeeld door de overgang naar conditiegestuurd onderhoud mogelijk te maken. Is dit effectiever? Of kunnen conditiegestuurd en preventief onderhoud hand in hand gaan?

Rob Reefman, Senior Consultant bij AEGOR Beheer B.V
“Configuratie Management als hulpmiddel”
Als je je assets op orde wilt houden, is het integer houden van de asset-documenten-database een vereiste. Daarbij helpen vier processen binnen Configuratie Management. Deze processen deelt Rob vandaag. Een leerzame handreiking.

Gilbert Westdorp, Senior adviseur bij Rijkswaterstaat
“Op weg naar voorspelbaar onderhoud”
Rijkswaterstaat is volop digitaal aan het transformeren: met haar i-Strategie en visie op industriële automatisering, wordt de koers ingezet op standaardisering. Hoe pakt RWS dit aan en hoe draagt dit bij aan voorspelbaar onderhoud? Gilbert vertelt er graag over aan de hand van leerervaringen van een aantal pilots.

Matthias Reyntjens, Partner Management Consulting bij PwC
“Stappenplan”
PWC en Mainnovation hebben gezamenlijk visie ontwikkeld op voorspellend onderhoud. Uit een enquête blijkt dat het merendeel van de ondervraagde bedrijven voorspellend onderhoud nog niet heeft geïmplementeerd. Een stappenplan kan houvast bieden. Leer van de resultaten

Vitens wint, zuivert en levert drinkwater. Drinkwater dat betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam is. Omdat water van levensbelang is, heeft Vitens als grootste drinkwaterbedrijf een grote verantwoordelijkheid. En die neemt zij zeer serieus; dagelijks zetten ruim 1.400 Vitensers hun passie en vakmanschap in om kraanwater van topkwaliteit te leveren.

Tijd: 13.00 uur ontvangst
Aanvang: 13.30 uur door de dagvoorzitter
Einde: 17.00 uur met netwerkborrel
Maximaal aantal deelnemers: 60 (toekenning van een deelname plek geschiedt op volgorde van inschrijving)
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel