MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
20-06-2019
Deel dit event
Soort Congres
Duur Een middag
Datum 20-06-2019
Plaats Tivoli Vredenburg

Toegang: Gratis (na registratie)

Trends in Asset Management 2019

Congres

Trends in Asset Management, het jaarcongres van Stork, staat dit jaar in het teken van Asset Performance Management (APM) als onderdeel van Industry 4.0. Er wordt al lang over gesproken, maar we zien dat de adoptie van digitale technologieŽn steeds meer tractie krijgt in het veld en meer en meer organisaties er echt mee aan de slag gaan. Digitale innovatie levert ongekende niveaus van vooruitgang op en verlaagt het risico van niet-geplande incidenten die van invloed zijn op de prestaties van assets, veiligheid en klantrelaties.

We organiseren deze editie samen met onze strategische partner IBM. Tijdens het congres geven we een update van de mogelijkheden van APM met praktische voorbeelden uit de industrie. We laten zien wat op dit moment mogelijk is door het combineren van asset management met IoT, AI en data analytics en werpen ook een blik op wat de toekomst in petto heeft.

Wil je meer ontdekken over het potentieel van Asset Performance Management? Noteer dan 20 juni in je agenda en zorg dat je deze editie niet mist.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel