MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
28-03-2019
Deel dit event
Soort Inloopmiddag
Duur Een middag
Datum 28-03-2019
Plaats Scherpenzeel

Toegang: Gratis (na registratie)

Duurzaam Asset Management

Inloopmiddag

Graag nodigen wij je van harte uit voor de bijzondere inloopmiddag rondom Duurzaamheid en Asset Management. De bijeenkomst vindt plaats bij Interface, het duurzaamste industriële bedrijf ter wereld

“Duurzaam Asset Management, doing well by doing good”

Tijdens deze interessante inloopmiddag maak je kennis met de werkwijze voor Duurzaam Asset Management. Bovendien hoor en zie je hoe Interface met deze benadering het duurzaamste industriële bedrijf ter wereld is geworden. Uiteraard is er ook uitgebreid ruimte om vragen te stellen en van gedachten te wisselen.

Programma
13.00 uur Ontvangst

13.30 uur Inleiding door dagvoorzitter Nico Groen, Traduco Asset Management en partner NVDO

13.45 uur Doing well by doing good
Geanne van Arkel, Interface

Interface is met afstand het duurzaamste industriële bedrijf ter wereld. Mission Zero, de belofte van Interface om in 2020 geen enkele negatieve impact meer te hebben op de aarde en al wat daar op leeft, is bijna gerealiseerd. Het beursgenoteerde bedrijf in Scherpenzeel is er wereldmarktleider mee geworden vanuit de filosofie “doing well by doing good”. Welke rol speelt Asset Management bij het duurzame succes van Interface?

14.20 uur Rondleiding + Pauze

15.20 uur Duurzaam Asset Management
Door Hilda Feenstra, eigenaar Local Works en auteur “Duurzaam zijn moet je durven”

Asset Management kan een significante bijdrage leveren aan het bereiken van duurzaamheidsdoelstellingen. En andersom. Organisaties zullen betere resultaten halen op beide terreinen als ze deze synergie opzoeken en het beste van beide integreren. Hilda vertelt hoe u Duurzaam Asset Management stap voor stap kunt implementeren met gelijkblijvende of zelfs lagere kosten.

15.55 uur Opstellen van Business Cases
Nico Groen, Traduco Asset Management en partner NVDO

Er komt veel op organisaties af als het gaat om het integreren van duurzaamheid in de bedrijfsvoering. De centrale vraag is wat daarbij de beste keuzes zijn en waarom. Hoe kunnen business cases ondersteuning bieden bij het maken van de juiste keuzes?

16.30 uur Afsluitende netwerkborrel

Aanmelden
Heeft u interesse in deze inloopmiddag? Stuur dan het volledig ingevulde aanmeldingsformulier uiterlijk 21 maart 2019 aan ons retour. Deelname is kosteloos en introducé(e)s zijn van harte welkom.

(*)Aan de rondleiding kunnen slechts 20 personen deelnemen. Toekenning van een plek hiervoor geschiedt op datumvolgorde van binnenkomst aanmeldingen!

Let wel op: Door omstandigheden kan het voorkomen dat u, na aanmelding, onverhoopt niet aanwezig kunt zijn. Wij adviseren u dat vooraf aan te geven bij ons secretariaat en/of voor vervanging zorg te dragen. Indien u niet aanwezig bent zonder afmelding vooraf (uiterlijk 3 dagen), brengen wij no-show kosten van € 75,- in rekening.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel