MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
27-03-2019 - 28-03-2019
Deel dit event
Soort Vakbeurs
Duur 2 dagen
Startdatum 27-03-2019
Einddatum 28-03-2019
Plaats Antwerp Expo

Toegang: Gratis (na registratie)

Maintenance 2019

Vakbeurs

Op 27 & 28 maart 2019 vindt Maintenance plaats: hét grootste event rond productiegericht onderhoud in een van Europa’s industriële hotspots: Antwerpen.
Verhoog de betrouwbaarheid, levensduur en rentabiliteit van uw machinepark dankzij de nieuwste onderhoudstechnologieën - met ondersteuning door gespecialiseerde partners.

Wees voorbereid op storingen, verklein het risico op stilstanden en optimaliseer de productie. Kortom, spaar tijd en geld uit!

Neem deel aan conferenties. Wissel kennis en ideeën uit met de beste onderhoudsexperts in uw sector.
 

Bedrijfsinformatie

Easyfairs
Easyfairs
Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs Evenementenhal is het bedienen van communities en ‘een beeld te geven van hun toekomst’ op niet te missen evenementen die aansluiten op hun behoeften. Easyfairs Evenementenhal organiseert meer dan 80 evenementen in Nederland. Het portfolio bestaat onder meer uit: Bakkersvak, Dutch Comic Con, Empack, Green Expo, Pumps & Valves, Transport & Logistics, Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, Landbouwdagen Intensieve Veehouderij, HortiContact, Transport Compleet, Auto Prof, Bouw Compleet, De Groene Sector, Maritime Industry, Trendz, Aqua Nederland Vakbeurs en Infra Relatiedagen. Easyfairs Evenementenhal beheert 3 eventlocaties in Nederland: Hardenberg, Gorinchem en Venray. Alle locaties bieden uiteenlopende mogelijkheden voor zowel particulieren als de zakelijke markt voor beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen en (bedrijfs)feesten. Iedere locatie beschikt over 30.000 tot 40.000 m2 expositieruimte, moderne restaurants en 4.000 parkeerplaatsen. Easyfairs Evenementenhal streeft ernaar om Nederlands meest dynamische, flexibele en doeltreffende speler te zijn in de evenementensector. Om dit doel te bereiken zet de organisatie de beste marketing- en technologietools in voor haar medewerkers en creëert het sterke merken. ‘Visit the future’ met Easyfairs Evenementenhal.
Laatst bijgewerkt: 23-01-2018

Gerelateerde berichten

CAT I / Level I Ultrasound Training in Almelo, Nederland 06-10 mei 2019
CAT I / Level I Ultrasound Training in Almelo, Nederland
06-10 mei 2019 Inspecties met airborne ultrasound zijn niet-destructieve testen, waarbij de effectiviteit afhangt van de capaciteiten van de engineer die de inspecties uitvoert. Onze uitgebreide CAT I / Level I training stelt u in staat om na de implementatie van een hoogwaardig ultrasound programma uw predictief onderhoud optimaal uit te voeren. Alle aspecten van airborne en structure borne (luchtgedragen en structuurgedragen) ultrasone inspecties komen aan bod: » Effectieve mechanische analyse, lekdetectie en elektrische inspecties; » Het uitvoeren van lekdetectie audits, conditie gebaseerd smeren, condenspot inspecties; » Het trenden van lagers en elektrische inspecties; » Het optimaliseren van de beschikbaarheid van assets en de winstgevendheid van het bedrijf; » Verbeterde technieken en methodes voor een kwalitatieve ultrasound inspectie; » Het verbeteren van registratie- en rapportagevaardigheden door middel van data management en speciale analysesoftware; »
14-03-2019  |  314x  |  Kort nieuws  | 
Bezoekersregistratie voor Maintenance 2019 geopend Registreer u nu voor een gratis bezoek
Bezoekersregistratie voor Maintenance 2019 geopend
Registreer u nu voor een gratis bezoek 27 & 28 maart 2019 start in Antwerp Expo start Maintenance, het grootste event rond productiegericht onderhoud. Ontdek er de beste innovaties die u kunnen helpen oplossingen om uw uitdagingen nog beter te beheren, werp een blik in de toekomst op de Robot Demo Zone of de Virtual Maintenance zone. Verbreed uw kennis door deel te nemen aan de masterclasses powered by Bemas met als thema “Smart Maintenance”. M+R en Woksafe worden gelijktijdig georganiseerd. Profiteer van dit grote aanbod.
14-02-2019  |  361x  |  Kort nieuws  | 
Bent u klaar voor Predictive Maintenance?   Test het hier.
Bent u klaar voor Predictive Maintenance?
Test het hier. Bij het onderhoud van installaties en machines opent Industry 4.0 de deuren om data te laten spreken en de onderhoudsingenieurs te ondersteunen bij het nemen van onderhoudsbeslissingen. Zij moeten een maximale uptime van installaties en machines garanderen, liefst ook nog kosten reduceren en tegelijk bewaken dat het onderhoud veilig wordt uitgevoerd. Het is dan ook hoog tijd om ook machines richting digitale transformatie te loodsen om het hoofd te kunnen bieden aan die uitdagingen. Met behulp van onder andere predictive analytics en IoT kunnen we het ideale moment voor onderhoud voorspellen, rekening houdend met verwachte gebeurtenissen. U kunt een blik op de toekomst werpen en zelf bepalen hoe die er zal uitzien.
11-01-2019  |  764x  |  Kort nieuws  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel