NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
27-03-2019 - 28-03-2019
Deel dit event
Soort: Vakbeurs
Duur: 2 dagen
Startdatum: 27-03-2019
Einddatum: 28-03-2019
Plaats: Antwerpen

Toegang: Gratis (na registratie)

M+R 2019, voor procesinstrumentatie

Vakbeurs

M+R 2019 is het grootste Benelux event voor procesinstrumentatie.

In uw sector is het essentieel om uw productieproces via de juiste instrumentatie continu te kunnen volgen. Om de toenemende complexiteit van bepaalde installaties of onvoorziene onregelmatigheden in het proces optimaal te blijven beheren, heeft u de beste procesinstrumentatie nodig.

Kom op 27 of 28 maart naar M+R 2019 dat uitgegroeid is tot het grootste event in de Benelux voor E&I engineers, plant managers of technische managers.

Update uw knowhow en expertise:

Dankzij de high-level masterclasses krijgt uw knowhow een essentiŽle update, verwerft u inzicht in nieuwe trends en ontdekt u groeikansen voor uw zaken. U neemt deel aan conferenties over gasdetectie, Process Analyser Technology, tank safety, IIoT & cybersecurity en andere actuele topics.

Bovendien geven meer dan 80 exposanten u een klare kijk op de toekomst. Ga naar huis met bergen kennis en tonnen inspiratie!

Bezoek ook Maintenance en Worksafe:

Met uw toegangsticket kan u ook 125 exposanten actief in industrieel onderhoud en 100 exposanten actief in health & safety ontmoeten. Ons aanbod voor u was nog nooit zo groot!
 

Bedrijfsinformatie

Easyfairs
Easyfairs
Informatie over Easyfairs Easyfairs Nederland maakt onderdeel uit van Easyfairs Group. Deze internationale eventorganisator en beheerder van expohallen staat op de 18e plaats in de lijst van ís wereld toonaangevende beursbedrijven. In 2018 werd Easyfairs uitgeroepen tot ĎOnderneming van het Jaarí en in 2019 door Deloitte bekroond tot ĎBest Managed Companyí. Easyfairs Group organiseert 220 events in 18 verschillende landen (Algerije, BelgiŽ, China, Denemarken, Verenigde Arabische Emiraten, Finland, Frankrijk, Duitsland, ItaliŽ, Noorwegen, Portugal, Singapore, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Nederland) en beheert 10 expohallen in BelgiŽ, Zweden en Nederland (Antwerpen, Gent, Mechelen-Brussel Noord, Namur, Gotenburg, MalmŲ, Stockholm, Gorinchem, Hardenberg en Venray). Easyfairs Nederland is ontstaan uit twee organisaties: Easyfairs en Evenementenhal. Beide organisaties hebben elkaar in 2016 gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs is het bedienen van verschillende communities en hen een beeld te geven van hun toekomst op niet te missen events die aansluiten op hun behoeften. In Nederland organiseert Easyfairs meer dan 80 events. Het portfolio bestaat onder andere uit: Empack, Solids, Pumps & Valves, Maintenance, Worksafe, Aqua NL, MIX, Recycling & Metavak. Easyfairs Nederland beheert drie eventlocaties in Nederland: Evenementenhal Gorinchem, Evenementenhal Hardenberg en Evenementenhal Venray. Easyfairs Nederland organiseert ook beurzen en evenementen op externe locaties, waaronder in RAI Amsterdam, Ahoy Rotterdam, Jaarbeurs Utrecht en Brabanthallen in Den Bosch. Easyfairs Nederland streeft ernaar om Nederlands meest dynamische, flexibele en doeltreffende speler te zijn in de evenementensector. Om dit doel te bereiken zet de organisatie de beste marketing- en technologietools in voor haar medewerkers en creŽert het sterke merken. ĎVisit the futureí met Easyfairs Nederland.
Laatst bijgewerkt: 05-12-2019

Gerelateerde berichten

Gefran verwelkomt u tijdens M+R 2019 stand 1-B018
Gefran verwelkomt u tijdens M+R 2019 stand 1-B018
Uw productieproces beheren en optimaliseren met de juiste instrumentatie is van essentieel belang. Ons productgamma heeft op dit vlak heel wat te bieden. Ontdek het tijdens M+R op onze stand 1-B018. Bovendien is Gefran 50 jaar wereldwijd actief en bestaat Gefran Benelux 20 jaar en dat vieren we graag samen met u. Nog een goede reden dus om langs te komen ... Wij kijken er alvast naar uit .
18-03-2019  |  1005x  |  Kort nieuws  | 
Nieuw bij Gefran: Hyperwave magnetostrictieve positiesensor
Nieuw bij Gefran: Hyperwave magnetostrictieve positiesensor
Lineaire en hoekverdraaiingssensoren maken het mogelijk de positie van bewegende onderdelen te meten. Gefran heeft verschillende modellen met diverse technologieŽn in het gamma: van de alom gekende potentiometers tot nieuwe technologieŽn zoals Hall-effect, MEMS en het magnetostrictief meetprincipe. De Gefran Hyperwave magnetostrictieve sensor is een hoogtechnologische contactloze positiesensor met een nauwkeurigheid tot 0,01 mm. De contactloze meting elimineert slijtage en garandeert een zeer lange levensduur. Dankzij een compleet nieuw intern ontwerp is de versterking van het signaal van het primaire element tien keer zo hoog. Hierdoor wordt de sensor als het ware immuun voor de typische elektrische ruis, schokken en trillingen. De hoge EMC-immuniteitsprestaties maken de WPG-serie geschikt voor veeleisende industriŽle omgevingen. Met de mogelijkheid tot analoge, digitale SSI of veldbus signalen zoals CanOpen, Profibus, Profinet, is deze sensor zeer breed inzetbaar.
27-01-2019  |  1784x  |  Productnieuws  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren