MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
09-04-2019 - 11-04-2019
Deel dit event
Soort Beurs
Duur 3 dagen
Startdatum 09-04-2019
Einddatum 11-04-2019
Plaats Rotterdam

Toegang: Gratis (na registratie)

Maintenance NEXT 2019

Beurs

Industrie is de motor van de Nederlandse economie. Maintenance NEXT, georganiseerd door Rotterdam Ahoy, vervult een spilfunctie binnen de branche van industrieel onderhoud. Op 9, 10 en 11 april 2019 is het dé ontmoetingsplaats voor asset owners, service providers, OEM-ers, contractors en leveranciers.

Naast een tweejaarlijkse vakbeurs is Maintenance NEXT ook een netwerkplatform waarbinnen kennis en innovaties binnen de onderhoudsbranche gedeeld worden. Industrieel onderhoud staat voor een aantal forse uitdagingen. Zowel op het gebied van Ageing Assets, People en Smart Industry. Niet voor niets vormen deze drie hoofdthema’s tezamen The Maintenance Challenge.

Exposanten
Maintenance NEXT is op 9, 10 en 11 april 2019 de belangrijkste ontmoetingsplaats van de Benelux voor iedereen die te maken heeft met industrieel onderhoud. Of u nou opdrachtgever, overheid, contractor of leverancier bent. Met ruim 300 exposanten en meer dan 12.000 bezoekers is het tegelijkertijd het belangrijkste platform om kennis en innovaties te delen.

Waarom uw bedrijf niet mag ontbreken:

Professioneel platform voor professionals
Optimale zichtbaarheid, kwalitatief contact en maximaal bereik voor exposanten
Complementair aanbod van kennis en kunde
Verrijking, beleving en verdieping

De safety zone
De Nederlandse industrie is een van de belangrijkste werkgevers van ons land en de motor achter de export. Maar het is ook een sector met een hoog risico: gevaarlijke stoffen, veel impact op de omgeving en gebonden aan strikte regelgeving. Veilig en gezond werken zijn in deze sector topprioriteit en daarom wordt er tijdens Maintenance NEXT een safety zone ingericht voor exposanten die een bijdrage leveren aan een veilige industriële werkomgeving.
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

Busch zoekt monteur service buitendienst Kom werken bij één van de grootste producenten van vacuümpompen, blowers en compressoren
Busch zoekt monteur service buitendienst
Kom werken bij één van de grootste producenten van vacuümpompen, blowers en compressoren Als monteur in onze buitendienst ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het uitvoeren van regulier en preventief onderhoud aan vacuümpompen en –installaties. Je beoordeelt de conditie van pompen en installaties, wisselt olie en filters, controleert instrumentatie, PLC’s. frequentieomvormers en panelen en zorgt voor volledige inspectieformulieren en servicerapporten. Daarnaast los je storingen op en verricht je installatiewerkzaamheden zoals het monteren van pompen en leidingwerk. Tot slot zorg je voor een correcte inbedrijfstelling. Functie-eisen: Je bent een vakman, hebt bij voorkeur ervaring in de pompenbranche en beschikt over een opleiding MBO Werktuigbouwkunde (niveau 4) of gelijkwaardig. Daarnaast heb je affiniteit met storing zoeken, elektrisch schakelen, besturingstechniek en het inregelen van PLC’s en frequentieomvormers. Je bent gewend om zelfstandig te werken, bent flexibel en klantgericht en denkt in oplossingen. Je bent bereid om storingsdiensten uit
05-04-2019  |  8980x  |  Vacature  |   | 
Revisie en ombouw van afsluiters met bevering Naar maatstaven van TA-Luft, BAM of Fire-Safe BS6755
Revisie en ombouw van afsluiters met bevering
Naar maatstaven van TA-Luft, BAM of Fire-Safe BS6755 Afsluiterassen worden in de industrie normaler wijze afgedicht met stopbuspakkingen of balgen met een stopbuspakking. De meeste systemen werken naar behoren. De problemen kunnen opduiken, wanneer er bijvoorbeeld grote temperatuurwisselingen in het systeem voorkomen of wanneer er afgedicht moet worden naar de maatstaven van bijvoorbeeld TA-Luft, BAM of Fire-Safe BS6755 Deel 2. Van het allergrootste belang is een perfecte afdichting, ook na langere tijd, bij het gebruik van afsluiters voor zeer brandbare of giftige of stoom of anderszins schadelijke stoffen. Uitgangspunt is het creëren van een optimale afdichting waarbij tevens een lange standtijd gerealiseerd wordt. Bij afdichtingen met zachte stopbuspakkingen daalt de aangebrachte voorspanning naar mate de tijd verloopt of wanneer de belasting hoog is. De gebruikte afdichtmaterialen beschikken niet over voldoende eigen elasticiteit om het spanningsverschil bij het volumeverlies door veroudering, zetting, slijtage
03-04-2019  |  600x  |  Productnieuws  | 
Profiltra op Maintenance NEXT 9-11 april, Stand 3.306 Continue produceren zonder dure onderhoudskosten
Profiltra op Maintenance NEXT 9-11 april, Stand 3.306
Continue produceren zonder dure onderhoudskosten Voor technische oplossingen die (blijven) werken bezoekt u stand 3.306 op de Maintenance NEXT. Profiltra presenteert hier materialen op het gebied van leidingtechniek ( o.a. compensatoren) en slijtvaste materialen. U wilt zich focussen op uw corebusiness en niet bezighouden met zaken als logistiek, engineering of montage van uw technische installaties. Profiltra biedt uitgebreide service en experts die proactief met u meedenken en u veel werk uit handen nemen. Bezoek stand 3.306 en laat u informeren over de mogelijkheden die Profiltra biedt om uw productie te verhogen en de omzet te vergroten.
15-03-2019  |  720x  |  Kort nieuws  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel