MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
28-03-2019
Deel dit event
Soort Inloopmiddag
Duur Een middag
Datum 28-03-2019
Plaats Scherpenzeel

Toegang: Gratis (na registratie)

Duurzaam Asset Management

Inloopmiddag

Duurzaamheid en Asset Management hebben enkele belangrijke gemene delers, zoals het denken vanuit levenscyclus en het zuinig zijn op materialen. Ook hebben ze overeenkomstige uitdagingen, zoals klimaatverandering, afnemende financiŽle middelen en toenemende schaarste van grondstoffen die van vitaal belang zijn voor een goede operatie. Dit vraagt om risicomanagement en investeringsplanning, twee belangrijke pijlers van Asset Management. Door de synergie op te zoeken, lukt het om beschikbare middelen optimaal te gebruiken en zullen organisaties betere resultaten behalen op beide terreinen.

Op 28 maart a.s. organiseert Traduco samen met de NVDO de inloopmiddag Duurzaam Asset Management. Graag nodigen wij je van harte uit voor deze bijzondere middag. De bijeenkomst vindt plaats bij Interface, het duurzaamste industriŽle bedrijf ter wereld.

ďDuurzaam Asset Management, doing well by doing goodĒ

Tijdens deze interessante inloopmiddag maak je kennis met de werkwijze voor Duurzaam Asset Management. Bovendien hoor en zie je hoe Interface met deze benadering het duurzaamste industriŽle bedrijf ter wereld is geworden. Uiteraard is er ook uitgebreid ruimte om vragen te stellen en van gedachten te wisselen.

Voor meer informatie over het programma en inschrijven verwijzen wij naar de website van de NVDO.


 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel