MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 27-01-2019
Gefran Benelux
TEL: +3214248181
FAX: +3214248180
Lammerdries-zuid 14a
B-2250   Olen
Contact
+32 14 24 81 89
Mw. Els Govaerts
Marketing&Communicatie Marketing
+32 14 24 81 95
Dhr. Koen Vermeren
Sales Engineer Gefran divisie Sales
+32 14 24 81 91
Dhr. Nicky Pollet
Sales Engineer Flowcor divisie Sales ( specialiteit Flexim )
Website
www.gefran.be
Gefran Benelux, werkt met 2 divisies en is werkzaam in de meeste industriŽle markten en applicaties.
1. De Gefran divisie, actief in de BeNeLux, verdeelt de eigen Gefran producten :
* Sensoren voor druk, smeltdruk, kracht, temperatuur, positie, verplaatsing, hoek en helling.
* Automatiseringscomponenten waaronder procesregelaars (PID), solid state relais, vermogenregelaars, indicators en alarmunits.

2. Flowcor, de flow divisie en actief in de BeLux, verzorgt de exclusieve distributie van volume- en/of massa flow meters en -regelaars van gerenommeerde merken zoals: Bronkhorst, Flexim, Vaf, Badger en Isoil. Flowcor is gespecialiseerd in het meten en regelen van debieten van gassen en vloeistoffen, gaande van een paar milligram tot honderden tonnen per uur. Naast debiet zijn andere parameters zoals druk, dichtheid, viscositeit en concentratie ook ons werkgebied.
Gefran Benelux 50 jaar ervaring en know-how
Nieuw in het Gefran assortiment : Hyperwave Magnetostrictief
Gefran Smeltdruksensor PL ící
Gefran Vermogenregelaars
photo
Merken
Gefran, Bronkhorst, Flexim,
Lees meer
Merken
Gefran - Sensoren voor druk, smeltdruk, kracht, temperatuur, positie, verplaatsing, hoek en helling en automatiseringscomponenten
Bronkhorst - Nauwkeurige en betrouwbare massaflowmeters en controllers voor vloeistoffen en gassen voor een breed scala aan industrieŽn.
Flexim - Clamp-on ultrasone FLUXUS meetsystemen : meten vrijwel alles dat stroomt, zowel vloeistoffen als gassen
Expertises
Typen Onderhoud - Revisie
Typen Onderhoud - Refit
Procesoptimalisatie - levensduurverlenging
Procesoptimalisatie - performanceverbetering
Producten, materialen - Meetapparatuur - Meetapparatuur, algemeen
Lees meer
Expertises
Typen Onderhoud - Revisie
Typen Onderhoud - Refit
Procesoptimalisatie - levensduurverlenging
Procesoptimalisatie - performanceverbetering
Producten, materialen - Meetapparatuur - Meetapparatuur, algemeen
Veiligheid - Machineveiligheid
Veiligheid - Brand- en explosieveiligheid
Producten, materialen - Afsluiters, kleppen
Producten, materialen - Instrumentatie - Temperatuurregelaars
Producten, materialen - Instrumentatie - Drukregelaars

Productnieuws

Gefran IMPACT smeltdruksensor Voor temperaturen tot 538įC
Gefran IMPACT smeltdruksensor
Voor temperaturen tot 538įC GEFRAN is reeds 50 jaar een gerenommeerde producent van meet- en regelcomponenten voor industriŽle automatisering en biedt een ruim aanbod aan sensoren voor druk, smeltdruk, kracht, temperatuur, positie, hoek en helling. De uitgesproken ervaring en knowhow staan garant voor kwalitatieve producten en maken van GEFRAN een betrouwbare partner. Door de focus te leggen op uw productiekwaliteit, machineveiligheid en het milieu proberen we steeds een stap verder te denken bij de ontwikkeling van nieuwe producten. -A world of green sensors Een breed assortiment aan vloeistofvrije smeltdruksensoren of smeltdruksensoren met -groene- oplossingen in overeenstemming met de RoHS-richtlijn. -Safety above all Meerdere sensoren uit het gamma zijn Atex, PLící en/of SIL2 gecertificeerd. -Industry 4.0 ďSmarter is betterĒ Eenvoudige integratie in uw Smart Factory op het vlak van connectiviteit, monitoring en diagnostisch onderhoud. Druksensoren voor elke toepassing GEFRAN biedt een
17-06-2019  |  346x  | 
Nieuw bij Gefran: Hyperwave magnetostrictieve positiesensor
Nieuw bij Gefran: Hyperwave magnetostrictieve positiesensor
Lineaire en hoekverdraaiingssensoren maken het mogelijk de positie van bewegende onderdelen te meten. Gefran heeft verschillende modellen met diverse technologieŽn in het gamma: van de alom gekende potentiometers tot nieuwe technologieŽn zoals Hall-effect, MEMS en het magnetostrictief meetprincipe. De Gefran Hyperwave magnetostrictieve sensor is een hoogtechnologische contactloze positiesensor met een nauwkeurigheid tot 0,01 mm. De contactloze meting elimineert slijtage en garandeert een zeer lange levensduur. Dankzij een compleet nieuw intern ontwerp is de versterking van het signaal van het primaire element tien keer zo hoog. Hierdoor wordt de sensor als het ware immuun voor de typische elektrische ruis, schokken en trillingen. De hoge EMC-immuniteitsprestaties maken de WPG-serie geschikt voor veeleisende industriŽle omgevingen. Met de mogelijkheid tot analoge, digitale SSI of veldbus signalen zoals CanOpen, Profibus, Profinet, is deze sensor zeer breed inzetbaar.
27-01-2019  |  1021x  | 
ís Werelds kleinste ultrasone flowmeter/controller Bronkhorst ES-Flow
ís Werelds kleinste ultrasone flowmeter/controller
Bronkhorst ES-Flow Als exclusief verdeler van Bronkhorst voor BELUX stellen we u graag onze nieuwe ES-FLOWô voor. Deze volumetrische flowmeter-regelaar werkt met een innovatief meetprincipe waarin ultrasoon geluid in een rechte buis met een zeer kleine diameter geleid wordt. Dat zorgt ervoor dat onafhankelijk van dichtheid, temperatuur en viscositeit een groot bereik van vloeistoffen gemeten kan worden. En dit met toepassingen in tal van markten en applicaties die een nauwkeurige vloeistof verwerking vragen. We zetten voor u de voordelen op een rijtje : * Innovatieve sensor met snelle responstijd en hoge nauwkeurigheid * Laag drukverlies door de rechte sensorbuis * Flow bereik : 4 Ö 1500 ml/min. * Regelen en doseren met geÔntegreerde PID controller * Volumemeting, onafhankelijk van de eigenschappen van de vloeistof * HygiŽnisch design met gebruikersvriendelijke userinterface * IP67 afdichting en CIP reinigbaar * Stabiele meting met een uitstekende herhaalbaarheid
18-04-2018  |  2055x  |   | 
Nieuwste generatie Gefran GFW vermogenregelaar   Speciaal voor hoog vermogen toepassingen
Nieuwste generatie Gefran GFW vermogenregelaar
Speciaal voor hoog vermogen toepassingen Deze vermogenregelaar heeft dezelfde look&feel als de vorige generatie maar beschikt over nog meer functionaliteiten en voordelen voor hun gebruikers. Waar de vorige GFW serie kon worden ingezet voor vermogenregelingen tot 250 A per fase voor lineaire en niet-lineaire belastingen, gaat deze serie dus nog een stapje verder Ö tot 600A / 690V per fase! Verder blinken ze uit in hun uitgebreide preventieve onderhoudsfuncties, compacte afmetingen en robuustheid. De GFW kan worden aangestuurd door analoge ingangen, digitale ingangen en/of seriŽle communicatie. Dankzij de analoge retransmissie-uitgangen kunnen de meetgrootheden doorgestuurd worden naar een PLC of lokale indicator. Via de ethernetconnecties biedt de GFW de mogelijkheid tot remote service en cloud storage.
16-04-2018  |  1667x  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel