MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 02-12-2015
Fluke Nederland BV
TEL: +31 40 267 51 00
FAX: +31 40 267 51 11
Postbus 1337
5602 BH   Eindhoven

Science Park Eindhoven 5110
5692 EC   Son
Contact
+31 40 267 52 64
Mw. Ellen Colen-Van Caem
Marketing
Website
www.fluke.nl
Fluke Corporation is wereldmarktleider in de productie, de distributie en het onderhoud van elektronische test- en meetinstrumenten en software.
Fluke werd in 1948 opgericht en heeft sindsdien bijgedragen aan de opbouw en groei van een unieke technologiemarkt met mogelijkheden voor testen en het oplossen van problemen.

Van de installatie, het onderhoud en de service van industriële elektronische componenten tot precisiemetingen en kwaliteitscontrole: de instrumenten van Fluke houden het bedrijfsleven en de industrie wereldwijd op de been, oftewel 'up and running'. Voorbeelden van klanten en gebruikers zijn technici, ingenieurs, meetprofessionals, fabrikanten van medische apparatuur en professionals op het gebied van computernetwerken.

Fluke neemt inmiddels op elke markt waarop het bedrijf actief is de eerste of tweede positie in. Het merk Fluke staat bekend vanwege de draagbare, robuuste, veilige en gebruiksvriendelijke producten en strenge kwaliteitsnormen.

Kort nieuws

De nieuwe Fluke ii900 Sonic Industrial Imager lokaliseert snel lucht- en vacuümlekken
De nieuwe Fluke ii900 Sonic Industrial Imager
lokaliseert snel lucht- en vacuümlekken Het gemiddelde persluchtsysteem verliest 30 procent van zijn lucht door lekken. Het opsporen van die lekken was voorheen een tijdrovend en vervelend proces. Met de Fluke ii900 Sonic Industrial Imager kunnen technici eenvoudig perslucht-, gas- of vacuümlekken traceren, zelfs in fabrieken met extreem veel omgevingsgeluid. Met de Fluke ii900 kunnen technici luchtlekken tot tien keer sneller identificeren dan met traditionele diagnosemethodes. Tot nu toe was de techniek die werd gebruikt om geluid te visualiseren — genaamd "beam forming" — duur om te implementeren, gecompliceerd in gebruik en vooral gericht op high-end R&D- of consulting services. Fluke is de samenwerking met Sorama aangegaan om zijn ervaring op het gebied van akoestische beeldvorming beschikbaar te stellen voor onderhoudstechnici en heeft een tool ontwikkeld die de duurzaamheid en bruikbaarheid heeft die vereist zijn voor industriële onderhoudstoepassingen. Hoeveel zou u kunnen besparen als u geluid zou
12-08-2019  |  126x  |   | 
Fluke maakt voorspellend onderhoud eenvoudig, veilig en snel via draadloze oplossingen voor conditiebewaking
Fluke maakt voorspellend onderhoud eenvoudig, veilig en snel
via draadloze oplossingen voor conditiebewaking Onderhoudstechnici en managers zijn nu in staat om continue en real-time de conditie van het machinepark en de gebouwbeheersystemen te bewaken. Dit wordt mogelijk door het gebruik van cloud-gebaseerde software om de real-time en historische gegevens van Fluke Connect™-instrumenten en sensoren te combineren. De introductie van draadloze sensortechnologie voor conditiebewaking, waarmee gegevens eenvoudig vanaf elke locatie toegankelijk zijn, heeft gezorgd voor veilige, kosteneffectieve onderhoudsprogramma's. Onderhoudsteams kunnen op afstand potentiële storingen in apparatuur opsporen en verhelpen voordat deze kostbare storingen en productieonderbrekingen veroorzaken. Voorspellend onderhoud is nu niet alleen vereenvoudigd, maar is ook veiliger en sneller. Bewaking om productiestoringen te voorkomen Het bewaken van alle apparatuur in een productie omgeving kan lastig zijn, vooral wanneer er sprake is van krappe budgetten en een beperkte hoeveelheid personeel. Belangrijke
08-07-2019  |  436x  |   | 

Productnieuws

Fluke 6500-2 apparatentester snel en zeker Voer iedere dag meer tests uit
Fluke 6500-2 apparatentester snel en zeker
Voer iedere dag meer tests uit De Fluke 6500-2 PAT-tester is een compacte lichtgewichtoplossing die werkt met één druk op een toets. Dit instrument heeft een nieuwe dimensie gegeven aan de mogelijkheden van automatische testen, waardoor het u helpt meer draagbare apparaten per dag te testen: • Groot display voor optimaal aflezen • Bespaar tijd door voorbereide testprocedures • Geïntegreerd toetsenbord voor snelle gegevensinvoer De Fluke 6500-2 NL Basic draagbare apparatentesterset biedt u zowel de tester 6500-2 als een scala aan accessoires waaronder Pass-labels voor apparaten, EXTL100 testadapter voor verlengsnoeren en Fluke DMS/0702 software Nu met een 1-daagse NEN3140 ROVC-training t.w.v. 370 euro.
08-11-2018  |  1477x  | 
Nieuwe Fluke DS701 en DS703 FC Inspectie videoscopes  Problemen onderzoeken zonder apparatuur te demonteren
Nieuwe Fluke DS701 en DS703 FC Inspectie videoscopes
Problemen onderzoeken zonder apparatuur te demonteren Videoscopen worden vaak gebruikt in allerlei toepassingen, maar industriële inspecties vereisen een krachtige videoscoop met een hoge resolutie die duidelijk de staat van de interne componenten toont. Met behulp van videoscopen met een hoge resolutie kunnen industriële onderhoudsteams snel problemen met apparatuur identificeren en kunnen zij preventief onderhoud inplannen om dure ongeplande stilstandtijden te voorkomen. De nieuwe Fluke DS701 inspectie videoscope met een resolutie van 800 x 600 en de videoscope Fluke DS703 FC met een hoge resolutie van 1200 x 720 zijn gebouwd voor industrieel onderhoud en storingzoeken en voor het uitvoeren van kwaliteitsborgingstests. Ze zijn bestand tegen de uitdagingen van een ruige omgeving.
13-09-2018  |  1994x  |   | 
De nieuwe Fluke 1732 en 1734 driefase energieloggers herkennen mogelijkheden voor kritieke energiebesparingen
De nieuwe Fluke 1732 en 1734 driefase energieloggers
herkennen mogelijkheden voor kritieke energiebesparingen Energie vormt één van de belangrijkste kostenposten in industriële faciliteiten. Hoewel managers energie zien als onvermijdelijke kosten, gaat het in feite om variabele kosten die kunnen worden bewaakt en beheerd, waardoor de winst aanzienlijk wordt verbeterd. De nieuwe Fluke 1732 en 1734 driefase energieloggers zijn krachtige instrumenten die zijn ontworpen om bronnen van elektrische energieverspilling eenvoudiger te herkennen. Deze nieuwe loggers, die eenvoudig zijn in te stellen en te gebruiken, registreren belangrijke metingen — spanning, stroom, vermogen, arbeidsfactor en andere variabelen zoals temperatuur — om managers inzicht te geven in het energieverbruik en dit aan activiteiten te relateren. De nieuwe loggers zijn tevens Fluke Connect® compatibel. De gegevens kunnen overal worden bekeken via de Fluke Connect mobiele app, waardoor het aantal keren dat een technicus een paneel moet openen en een volledige beschermingsuitrusting moet dragen kan worden teruggedrongen. Met
14-03-2017  |  2041x  |   | 
Laat meer zien
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel