NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

BEDRIJFSPAGINA

Login
Laatste update: 02-12-2015
Fluke Nederland BV
TEL: +31 40 267 51 00
FAX: +31 40 267 51 11
Postbus 1337
5602 BH   Eindhoven

Science Park Eindhoven 5110
5692 EC   Son
Contact
+31 40 267 52 64
Mw. Ellen Colen-Van Caem
Marketing
Website
www.fluke.nl
Fluke Corporation is wereldmarktleider in de productie, de distributie en het onderhoud van elektronische test- en meetinstrumenten en software.
Fluke werd in 1948 opgericht en heeft sindsdien bijgedragen aan de opbouw en groei van een unieke technologiemarkt met mogelijkheden voor testen en het oplossen van problemen.

Van de installatie, het onderhoud en de service van industriële elektronische componenten tot precisiemetingen en kwaliteitscontrole: de instrumenten van Fluke houden het bedrijfsleven en de industrie wereldwijd op de been, oftewel 'up and running'. Voorbeelden van klanten en gebruikers zijn technici, ingenieurs, meetprofessionals, fabrikanten van medische apparatuur en professionals op het gebied van computernetwerken.

Fluke neemt inmiddels op elke markt waarop het bedrijf actief is de eerste of tweede positie in. Het merk Fluke staat bekend vanwege de draagbare, robuuste, veilige en gebruiksvriendelijke producten en strenge kwaliteitsnormen.

Productnieuws

Wat is True-RMS en waarom is dit zo belangrijk?
Wat is True-RMS en waarom is dit zo belangrijk?
Bij het verhelpen van storingen of hinderlijke uitschakelingen in elektrische apparatuur is een van de belangrijkste dingen die u moet weten of er een niet-lineaire belasting op het betreffende circuit is aangesloten. Niet-lineaire belastingen zijn afkomstig van apparatuur als computers, elektronische regelingen, frequentiegeregelde aandrijvingen en energiebesparende verlichting, zoals ledverlichting, maar ook HVAC-systemen met een hoog rendement die stroom gebruiken in korte pulsen in plaats van in een gelijkmatige sinusgolf. Deze pulsen zorgen ervoor dat harmonische stroom terugstroomt naar andere delen van het voedingssysteem en produceren niet-sinusvormige golven. Dit resulteert in oververhitting, storingen en uiteindelijk defecten in het hele systeem. Om de oorzaak van het probleem te kunnen vinden, hebt u een nauwkeurige meting van de RMS-stroom nodig om deze te kunnen vergelijken met de nominale RMS-waarde voor het betreffende onderdeel. De term “RMS” staat
16-09-2019  |  260x  |   | 
Fluke 6500-2 apparatentester snel en zeker Voer iedere dag meer tests uit
Fluke 6500-2 apparatentester snel en zeker
Voer iedere dag meer tests uit De Fluke 6500-2 PAT-tester is een compacte lichtgewichtoplossing die werkt met één druk op een toets. Dit instrument heeft een nieuwe dimensie gegeven aan de mogelijkheden van automatische testen, waardoor het u helpt meer draagbare apparaten per dag te testen: • Groot display voor optimaal aflezen • Bespaar tijd door voorbereide testprocedures • Geïntegreerd toetsenbord voor snelle gegevensinvoer De Fluke 6500-2 NL Basic draagbare apparatentesterset biedt u zowel de tester 6500-2 als een scala aan accessoires waaronder Pass-labels voor apparaten, EXTL100 testadapter voor verlengsnoeren en Fluke DMS/0702 software Nu met een 1-daagse NEN3140 ROVC-training t.w.v. 370 euro.
08-11-2018  |  1742x  | 
Nieuwe Fluke DS701 en DS703 FC Inspectie videoscopes  Problemen onderzoeken zonder apparatuur te demonteren
Nieuwe Fluke DS701 en DS703 FC Inspectie videoscopes
Problemen onderzoeken zonder apparatuur te demonteren Videoscopen worden vaak gebruikt in allerlei toepassingen, maar industriële inspecties vereisen een krachtige videoscoop met een hoge resolutie die duidelijk de staat van de interne componenten toont. Met behulp van videoscopen met een hoge resolutie kunnen industriële onderhoudsteams snel problemen met apparatuur identificeren en kunnen zij preventief onderhoud inplannen om dure ongeplande stilstandtijden te voorkomen. De nieuwe Fluke DS701 inspectie videoscope met een resolutie van 800 x 600 en de videoscope Fluke DS703 FC met een hoge resolutie van 1200 x 720 zijn gebouwd voor industrieel onderhoud en storingzoeken en voor het uitvoeren van kwaliteitsborgingstests. Ze zijn bestand tegen de uitdagingen van een ruige omgeving.
13-09-2018  |  2244x  |   | 
Laat meer zien
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren