Info     Contact     Disclaimer     Privacy

 
MaintenanceBenelux.nl NIEUWSBRIEF
 
augustus 2018
 
 
 
Nieuwsbrief MaintenanceBenelux.nl

Polygon, Alphen aan den Rijn

Infographic:  Safety of Critical Equipment
Infographic: Safety of Critical Equipment
Are you experiencing any of these material failures in your inspection of oil & gas vessels? Weld crack; Disbonding; Internal corrosion; Bold cracking and corrosion; Crevice corrosion; SCC (stress corrosion cracking); Download our infographic Lees meer »
Infographic: vibratie-monitoring strategie
Infographic: vibratie-monitoring strategie
Wanneer er is besloten om machine-conditiebewaking toe te passen op een machine ten behoeve van een predictieve onderhoudsstrategie, blijken er diverse mogelijkheden te zijn hoe dit kan worden uitgevoerd. Om duidelijkheid te geven in de verschillende keuze-mogelijkheden en welke afwegingen Lees meer »
Handle-Tech tilhulpmiddel
Handle-Tech tilhulpmiddel
Hitma brengt sinds kort de Handle-Tech op de markt. De Handle-Tech is een ergonomisch hulpmiddel om slangen, pijpen en buizen veiliger en handiger te tillen. Deze tilhulp helpt bij het voorkomen van rugklachten. Geïnteresseerden kunnen de Handle-Tech nu zelf uitproberen. Ergonomisch tilhulpmiddel Lees meer »
Samenwerking DuPont en EU-OSHA
Samenwerking DuPont en EU-OSHA
In de Europese Unie zijn volgens de EU Roadmap on carcinogens zeker 80.000 sterfgevallen per jaar te wijten aan werken met kankerverwekkende stoffen. Om deze en andere beroepsziekten door blootstelling aan gevaarlijke stoffen te voorkomen, werkt DuPont Sustainable Solutions samen met EU-OSHA in Lees meer »
BESPAAR KOSTEN DOOR vacuümefficiëntie
BESPAAR KOSTEN DOOR vacuümefficiëntie
Energie-efficiëntie speelt een prominente rol voor Busch op de Industrial Processing 2018 dat plaats zal vinden van 2 tot 5 oktober in Utrecht. Busch is de uitdaging aangegaan om duurzame vacuümoplossingen te ontwikkelen en implementeren. Dit stelt klanten in staat om geld te besparen op energie- Lees meer »
Bezoekersregistratie voor Solids geopend
Bezoekersregistratie voor Solids geopend
Solids Antwerpen brengt vraag en aanbod in poeder-, korrel- en bulktechnologie samen. Op 17 en 18 oktober 2018 staat Antwerp Expo in het teken van vakbeurs Solids; hét jaarlijkse netwerkevenement voor de complete poeder- en bulkindustrie in de Benelux. Professionals uit diverse sectoren treffen Lees meer »
duidelijk lithiumbatterijen aanGEVEN
duidelijk lithiumbatterijen aanGEVEN
Conforme vrachtwagenpictogrammen voor lithiumbatterijen op betrouwbare materialen zorgen voor meer ADR-conformiteit, en gemakkelijk aan te brengen verpakkingslabels waarschuwen werknemers en hulpverleners voor verpakkingen met zeer ontvlambare lithiumbatterijen die moeilijk Lees meer »
Nieuwe samenwerking: Egger en Inventflow
Nieuwe samenwerking: Egger en Inventflow
Inventflow is een nieuwe samenwerking aangegaan met Egger Pumps, marktleider op het gebied van het verpompen van moeilijke vloeistoffen. Met deze uitbreiding van het assortiment biedt Inventflow de totaaloplossing voor al uw complexe vraagstukken op het gebied van pompen. Lees meer »
Perslucht die uw product niet vervuilt
Perslucht die uw product niet vervuilt
Meestal zit het persluchtsysteem uit het zicht, in een hok achteraf, met de leidingen door de muur of in het plafond. De kwaliteit van de perslucht die in de buurt of zelfs in contact komt met uw product is echter afhankelijk van hoe schoon de ingenomen lucht is en of het systeem niet langzamerhand is vervuild Lees meer »

Vacatures
Busch zoekt QHSE Coordinator
Busch zoekt twee Buitendienstmonteurs voor service
Montakon zoekt Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst
Pirtek - Europoort zoekt Servicemonteur
Pirtek Almelo zoekt Servicemonteur
Pirtek zoekt klantrelatie-medewerkers (m/v)
Dit is een selectie van vacatures. Op onze website staan er meer.

Gefran Benelux aanwezig op WoTS 2018
Gefran Benelux aanwezig op WoTS 2018
Na onze vroegere deelnames aan de beurs -Het Instrument- is dit onze eerste deelname aan WoTS. Wat moet u weten over ons? Gefran Benelux, werkt met 2 divisies en is werkzaam in de meeste industriële markten en applicaties. Met meet- en regeltechniek op maat is uw wens naar optimalisatie onze uitdaging Lees meer »
HTL introduceert momentsleutel-concept
HTL introduceert momentsleutel-concept
HTL, de toonaangevende producent van hydraulisch gereedschap, introduceert een nieuw hydraulisch momentsleutel-concept. De jarenlange industrie ervaring van deze Engelse producent in combinatie met een steeds groter veiligheidsbewustzijn en aandacht voor het veilig werken op hoogte hebben geleid Lees meer »
Emerson voltooit acquisitie Aventics
Emerson voltooit acquisitie Aventics
Emerson heeft vandaag bekendgemaakt dat het de aankoop van Aventics heeft voltooid, een wereldleider op het gebied van slimme pneumatica-technologieën voor toepassingen in de machine- en fabriekautomatisering. De acquisitie zal het bereik van het bedrijf in de groeiende fluid automation markt Lees meer »
Nieuwe Megger aardingsweerstandmeter
Nieuwe Megger aardingsweerstandmeter
De nieuwe Megger DET2/3 is een compacte aardingsweerstandmeter met diverse meetmethoden en er kan met verschillende testfrequenties worden gemeten. Zo kunnen fouten, veroorzaakt door ruis, worden geëlimineerd. Dit instrument wordt toegepast voor metingen bij aardingssystemen in Lees meer »

Agenda
22 aug  Training CE-markering, de basis, Vianen
 7 sep  Cursus Storingsanalyse, maar dan anders, Houten
10 sep  Training Global Industrial Cyber Security Professional, ’s-Hertogenbosch
11 sep  Cursus PSS 4000, Vianen
11 sep  Traininig Innovative Problem Solving & Decision Making, Ermelo
11 sep  Cursus Organisatie van Onderhoud , Houten
11 sep  Opleiding Reliability Engineering, Antwerpen
12 sep  Opleiding OVK - Operationeel Veiligheidskundige, Harderwijk
12 sep  Verdiepende training LCC en Total Cost of Ownership, Driebergen
12 sep  Bijeenkomst (Big)data en Asset Management, Amersfoort
13 sep  Cursus Lageronderhoud, Houten
14 sep  Cursus Pilz Veiligheidsrelais training (PNOZmulti), Vianen
Zie onze agenda voor de complete lijst.
Heeft u uw nieuws of vacature al opgegeven?

Deze nieuwsbrief wordt samengesteld vanuit de berichten die op de website MaintenanceBenelux.nl zijn geplaatst.
Plaats ook uw bericht gratis op onze site! Het bericht is direct on-line. U kunt uw berichten toevoegen via het controlpanel.