FLIR Systems, Meer

 

Info     Contact     Disclaimer     Privacy

 
MaintenanceBenelux.nl NIEUWSBRIEF
 
MAART 2018
 
 
 

Het laatste nieuws over onderhoud en procesoptimalisatie


Nieuwsbrief MaintenanceBenelux.nl

We hopen u met deze nieuwsbrief van dienst te zijn. Wilt u deze echter niet meer ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de link onderaan deze e-mail.
Uw relaties of collega's kunnen zich hier aanmelden voor deze nieuwsbrief.

 

Slim onderdelen inkopen met rekenmodel

  Conditiegestuurd onderhoud in de procesindustrie is complex. In haar promotieonderzoek voegt Minou Olde Keizer aan het plannen van onderhoud een onmisbare factor aan toe: beschikbaarheid van middelen, mensen en reserve-onderdelen.

Lees het hele artikel »

(Advertorial)

Verhoog de veiligheid en conformiteit met statusmarkering
 

Verhoog de veiligheid met statusmarkering

Statusmarkering bestaat uit een duurzame houder en verwijderbare insteekkaarten. Ze vereenvoudigt conformiteit door inspectiegegevens op de apparatuur zelf bij te houden. Werknemers kunnen onmiddellijk op de apparatuur zelf zien wanneer deze het laatst werd geïnspecteerd en of deze geschikt is voor gebruik, samen met essentiële veiligheidsinformatie om werkongevallen te voorkomen.
» Download de catalogus Visuele Statusmarkering
Ultimo & Smart Maintenance: klaar voor de toekomst
 

Ultimo & Smart Maintenance: klaar voor de toekomst

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Ook als maintenance manager krijgt u daar ongetwijfeld mee te maken. Maar bent u al klaar voor de toekomst? Want slimme toepassingen (Smart Maintenance) kunnen u als maintenance manager erg goed ondersteunen bij het beheren van informatie en registraties. Door deze slimme toepassingen Lees meer »
Ontdek de HAVEP® Multi Shield
 

Ontdek de HAVEP® Multi Shield

De HAVEP® Multi Shield is een doorbraak als het gaat om genormeerde werkkleding. Deze werkkleding beschermt tot maar liefst 7 normen. Behalve aan het waarborgen van de normen, hebben de ontwerpers ook veel aandacht besteed aan de kwaliteit en pasvorm. Deze nieuwe collectie van veiligheidskleding staat én draagt dus ook nog fantastisch. Lees meer »
Gratis thermografie-training bij aanschaf Fluke camera
 

Gratis thermografie-training bij aanschaf Fluke camera

Veel potentiële problemen in elektrotechnische en elektromechnische installaties openbaren zich door warmteontwikkeling. Thermografie is dé techniek om deze warmte in zichtbaar beeld om te zetten. Om hier meer over te leren, bieden wij u tot en met 30 juni 2018 het volgende aan: bij aanschaf van een Fluke TiS40 warmtebeeldcamera ontvangt Lees meer »
 

Vooruitblik Maintenance Antwerpen 2018

  De vakbeurs Maintenance, die gelijktijdig met Pumps & Valves in Antwerpen op 21 en 22 maart plaats vindt, is de jaarlijkse ontmoetings- plaats voor specialisten in industrieel onderhoud, shutdown-technologie, asset management en productiebetrouwbaarheid. Een overzicht van de hoogtepunten.

Lees het hele artikel »
ABUS Lockout producten nu ook verkrijgbaar bij USP
 

ABUS Lockout producten nu ook verkrijgbaar bij USP

Om onze klanten het volledige Lockout-Tagout productgamma te kunnen bieden zijn ABUS lockout-tagout producten nu ook direct via de webshop verkrijgbaar. ABUS is met name bekend om haar security hangsloten en fietssloten, deze ervaring heeft ABUS onlangs samengebracht in een volledige range veiligheidshangsloten en accessoires Lees meer »
Schrage GmbH schijventransporteurs projecten overzicht
 

Schrage GmbH schijventransporteurs projecten overzicht

Schrage GmbH uit het Duitse Sande is een betrouwbare producent van robuuste industriële schijventransporteurs voor uiteenlopende toepassing in de procesindustrie. Het flexibele programma Schijventransporteurs van Schrage GmbH is leverbaar in 5 buisdiameters; 100, 160, 200, 250 en 300mm, en in 3 verschillende configuraties; horizontale Lees meer »
Condenspot inspectie met behulp van ultrasound
 

Condenspot inspectie met behulp van ultrasound

Hoge energieprijzen en wereldwijde concurrentie dicteren de noodzaak om energieverspilling te verminderen en de systeemefficiëntie te verbeteren. Een hele grote factor welke bijdraagt aan inefficiëntie zijn lekkages: Zowel naar de atmosfeer als intern door lekkende afsluiters en condenspotten. Experts zeggen dat 20% van de gegeneerde stoom Lees meer »
Indutrade Benelux breidt uit met Zijtveld Grijpers
 

Indutrade Benelux breidt uit met Zijtveld Grijpers

Technische bedrijvenfamilie Indutrade Benelux is op 21 februari jongstleden opnieuw uitgebreid. De holding nam Zijtveld Grijpers uit ’s-Graveland over. Deze onderneming is sinds 1995 actief als zelfstandig fabrikant van een complete lijn grijpers. Hun assortiment omvat 20 modellen met een gewicht van 75 kg tot en met 15 ton – allemaal ‘made in Holland’. Lees meer »
Tablet! = De nieuwe Field Xpert
 

Tablet! = De nieuwe Field Xpert

Gemakkelijke bediening en vooraf geïnstalleerde stuurprogramma’s De Field Xpert SMT70 is een eenvoudig te bedienen en aanraakgevoelige tablet die wordt geleverd met een uitgebreide vooraf geïnstalleerde instrument bibliotheek waarmee het vinden en installeren van de juiste software componenten, dat vaak veel tijd en moeite kost, Lees meer »
Directiewisseling bij Hitma
 

Directiewisseling bij Hitma

Hitma Groep B.V. maakt een recente directiewisseling bekend. Per 1 maart jongstleden is Michiel Jansen benoemd tot de nieuwe algemeen directeur van het technische handelsbedrijf uit Uithoorn. Hij neemt het stokje over van Robert Timmer die zich volledig gaat richten op zijn functie als algemeen directeur van Indutrade Benelux B.V., de technische Lees meer »

Vacatures
Endress+Hauser zoekt Field Service Engineer
Endress+Hauser zoekt Service Technicus Workshop
Envicontrol zoekt account manager meet- & analyse apparatuur
Envicontrol zoekt een service engineer
Pirtek Almelo zoekt Servicemonteur
Pirtek Den Bosch zoekt Servicemonteur
Pirtek Weert zoekt Servicemonteur
Dit is een selectie van vacatures. Op onze website staan er meer.

Myrthe Kooij nieuwe medewerkster bij USP
 

Myrthe Kooij nieuwe medewerkster bij USP

Per 1 februari is Myrthe Kooij gestart in de functie van Commercieel Marketing Medewerkster bij Unique Safety Products. In deze diverse functie zal zij onder andere verantwoordelijk zijn voor de online marketing en tevens onze verkoop binnendienst ondersteunen. Myrthe is haar carrière begonnen in de hotellerie waarna zij ruim zeven jaar Lees meer »
Topfinish GM 1010G CAT-X: manuele applicatie
 

Topfinish GM 1010G CAT-X: manuele applicatie

Het Wagner topfinish gm 1010G CAT-X airspray handpistool biedt uitstekende ergonomie en levert high-end coatingresultaten op. Bij het ontwikkelen van het Topfinish gm 1010G CAT-X airspray pistool werd speciaal aandacht besteed aan de hantering en gebruikersvriendelijkheid. Het ergonomische design en de intelligente gewichtsverdeling Lees meer »
Innovatie belangrijke pijler op Maintenance & Pumps & Valves
 

Innovatie belangrijke pijler op Maintenance & Pumps & Valves

Op 21 en 22 maart 2018 opent Antwerp Expo haar deuren voor de duobeurs Maintenance en Pumps & Valves. Met meer dan 340 exposanten bieden deze technologiebeurzen een totaalbeeld van de oplossingen en innovaties in beide sectoren. Er is een rijkelijk gevuld randprogramma met onder andere de Digital Innovation Tour, de ‘BEMAS Lees meer »
De Wagner TopFinish Bell 1S, de snelle rotatie-verstuiver
 

De Wagner TopFinish Bell 1S, de snelle rotatie-verstuiver

Met de zeer snelle rotatieverstuiver, de Wagner topFinish Bell 1S kunnen zowel kleine, als grote oppervlakken, met maximale efficiëntie, worden gecoat. De nieuwe Wagner TopFinish Bell 1S is zeer geschikt voor elektrostatische toepassingen met verf op water- en oplosmiddelhoudende basis. Dankzij de veelzijdigheid en de robuuste eigenschappen Lees meer »
Opnieuw tijd voor het Walhalla van het onderhoud en pompen
 

Opnieuw tijd voor het Walhalla van het onderhoud en pompen

Zes jaar geleden besloot Easyfairs om de vakbeurzen Pumps & Valves en Maintenance parallel te organiseren om zodoende te komen tot één totaalconcept dat een mooi overzicht biedt van het Benelux-aanbod in zowel onderhoud, shut down-technologie en productiebetrouwbaarheid als procesapparatuur, kleppen en pompen. Deze strategische Lees meer »
Green Tech filter voor Rupes Schuurmachines
 

Green Tech filter voor Rupes Schuurmachines

Het Rupes Green Tech filter in combinatie met de Rupes le-LS-LC 71 serie mini vlakschuurmachines is bekroond met het TNO- certificaat voor maximale veiligheid en minimale stofverspreiding voor 8 uur gebruik. Deze TNO certificering, welke betrekking heeft op de nieuwste Rupes 71 serie in combinatie met het Green Tech filter, bevestigt dat Lees meer »
HTL Europe bv is verhuisd
 

HTL Europe bv is verhuisd

Medio februari 2018 is HTL Europe - voorheen gevestigd in Barendrecht - verhuisd naar een nieuwbouw pand in Ridderkerk. Vanuit dit 1.000m2 grote pand, dat geheel volgens de wensen van de nieuwe gebruiker is gebouwd en ingericht biedt deze hydraulische momentsleutel specialist een breed scala aan producten voor verhuur en verkoop. Lees meer »

Easyfairs Maintenance

Agenda
20 mrt  Conferentie Nationaal Buisleidingen Platform 2018, Spijkenisse
20 mrt  Cursus Certified Machinery Safety Expert, Vianen
21 mrt  Vakbeurs Pumps & Valves, Antwerpen
21 mrt  Bijeenkomst Veranderbereidheid van de professional, Amsterdam
21 mrt  Vakbeurs Maintenance, Antwerpen
22 mrt  Training Project Control, Utrecht
27 mrt  Cursus ISO 55000 Strategisch Gebouwbeheer , Houten
28 mrt  1-daagse Training Risicogericht Inspecteren, Veenendaal
28 mrt  Masterclass Pompberekening, Naaldwijk
28 mrt  Opleiding Middelbare Veiligheidskundige, Appingedam
 3 apr  Masterclass Machineveiligheid , Vianen
 4 apr  1-daagse Training Resultaatgericht Uitvoeren, Delft
Zie onze agenda voor de complete lijst.

Easyfairs, Gorinchem
Heeft u uw nieuws of vacature al opgegeven?

Deze nieuwsbrief wordt samengesteld vanuit de berichten die op de website MaintenanceBenelux.nl zijn geplaatst.
Plaats ook uw bericht gratis op onze site! Het bericht is direct on-line. U kunt uw berichten toevoegen via het controlpanel.