Info     Contact     Disclaimer     Privacy

 
MaintenanceBenelux.nl NIEUWSBRIEF
 
OKTOBER 2017
 
 
 

Het laatste nieuws over onderhoud en procesoptimalisatie


Nieuwsbrief MaintenanceBenelux.nl

We hopen u met deze nieuwsbrief van dienst te zijn. Wilt u deze echter niet meer ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de link onderaan deze e-mail.
Uw relaties of collega's kunnen zich hier aanmelden voor deze nieuwsbrief.

Gratis Dwyer-catalogus 2018 nu verkrijgbaar
 

Gratis Dwyer-catalogus 2018 nu verkrijgbaar

De 2018-uitgave van de Dwyer-catalogus is vanaf nu verkrijgbaar bij Hitma Instrumentatie. Deze productcatalogus telt meer dan 500 pagina’s en bevat het complete meet- en regelassortiment van Dwyer Instruments. Technische specificaties Alle instrumenten in de catalogus zijn voorzien van duidelijke technische specificaties en maatschetsen. Lees meer »
(Advertorial)

Go for Zero: een werkplek zonder arbeidsongevallen
 

Go for Zero: een werkplek zonder arbeidsongevallen

Elk arbeidsongeval brengt kosten met zich mee, en kan ook een menselijke tol eisen, wat een negatieve impact heeft op de werksfeer en de productiviteit. Veiligheidsrisico’s beheersen om ongevallen op het werk te voorkomen is goed voor uw mensen en tegelijk economisch verstandig om de winstgevendheid van uw bedrijf te beschermen of zelfs te verbeteren. Beheers uw veiligheidsrisico’s:
» Download de gratis gids met tips en tools
Master Lock S3500 Permit Control Station
 

Master Lock S3500 Permit Control Station

Master Lock lanceert haar nieuwe Werkvergunningsstation S3500 (Permit Control Station) welke per direct verkrijgbaar is op de Lockout-tagout-shop. Dit Werkvergunningsstation maakt het mogelijk alle benodigde producten en documenten voor een LOTO procedure op één overzichtelijke plaats te bewaren. Lockout-tagout-tryout of LOTOTO is een Lees meer »
Beko Technologies introduceert een nieuwe filtergeneratie
 

Beko Technologies introduceert een nieuwe filtergeneratie

Neuss, dd. september 2017 – Beko Technologies GmbH, specialist voor de zuivering van perslucht en drukgas, brengt met Clearpoint 3eco een nieuwe generatie persluchtfilters op de markt. De nieuwe filters bereiken een tot wel 10 maal hogere capaciteit om olie-aerosolen te scheiden bij een – in vergelijking met het voorgangermodel Clearpoint Lees meer »
BOGE neemt gloednieuwe Smart Factory in gebruik
 

BOGE neemt gloednieuwe Smart Factory in gebruik

Innovatief en uniek – dat is het design van de high speed turbocompressor, de BOGE ’HST’. Met meer dan 100.000 toeren per minuut tijdens het gebruik moet elke component perfect zitten. Om een kwalitatief foutloze productie mogelijk te maken, heeft Boge kompressoren zo’n 2 miljoen euro geïnvesteerd in een intelligente productiefaciliteit in Lees meer »
Veiligheid is niet onderhandelbaar
 

Veiligheid is niet onderhandelbaar

HTL Europe introduceert de gepatenteerde tegenhoudmoer (back-up nut) van het Engelse HandsFreeBolting in de Benelux. de tegenhoudmoer is ontworpen om het werken met een ringcassette hydraulische momentsleutel aanzienlijk te vereenvoudigen. Door gebruik van de tegenhoudmoer is het niet langer nodig om de momentsleutel met één hand te Lees meer »
Geleiderollen met slijtvaste polyurethaan diabolomantel
 

Geleiderollen met slijtvaste polyurethaan diabolomantel

De nieuwe geleiderollen van Van Gink Trading BV kunnen een uitkomst zijn bij het centreren en sturen van de transportband. De geleiderol wordt geplaatst op het boven- of retourpad van de transportband, de rol bestaat uit een dikwandige zwaargelagerde rol met daar omheen een diabolovormig polyurethaan mantel. De rol is geschikt om bijvoorbeeld Lees meer »

Vacatures
Beko Technologies zoekt Service engineer
Camozzi Benelux zoekt binnendienst medewerker
Hitma Groep B.V. zoekt Service Engineer Buitendienst
Vinçotte Nederland zoekt (senior) inspecteurs
Vinçotte Nederland zoekt een inspecteur Elektrotechniek
Vinçotte Nederland zoekt Hoofdcontroleur Bouwkundig Toezicht
Vinçotte Nederland zoekt ontwerpbeoordelaar
Dit is een selectie van vacatures. Op onze website staan er meer.

Ook u kunt er nog bij zijn: Machevo Connect 2017
 

Ook u kunt er nog bij zijn: Machevo Connect 2017

Het jaarlijkse grootste evenement voor onze leden komt er weer aan. Machevo Connect vindt dit jaar plaats op 23 november in Jaarbeurs Utrecht. Wie denkt dat begrippen als spannend, interactief en indrukwekkend niet samengaan met een Algemene Ledenvergadering is nog niet naar het jaarlijkse netwerkevenement van de Machevo & Bulk Lees meer »
IAS vanaf heden gediplomeerd APROL partner van B&R
 

IAS vanaf heden gediplomeerd APROL partner van B&R

B&R Industriële Automatisering B.V. is erg trots op haar eerste gediplo-meerde APROL partner in Nederland: IAS Industrial Automation. APROL is een krachtig DCS-systeem van B&R waar IAS veel mogelijkheden in ziet. Door de groeiende vraag vanuit de eindgebruikersmarkt naar APROL oplossingen, kan B&R vanaf nu met IAS als strategische Lees meer »
TIV ziet bezoekerskwaliteit toenemen
 

TIV ziet bezoekerskwaliteit toenemen

In totaal bezochten 7.981 professionals op 19, 20 en 21 september TIV in Hardenberg. Met name het vernieuwde concept met focus op kennis en beleving in combinatie met de verhoogde bezoekerskwaliteit werd door de ruim 250 deelnemende exposanten geprezen. Ze gaven na drie beursdagen massaal aan achter dit concept te staan en maar liefst een Lees meer »
Topfinish op Metavak 2017
 

Topfinish op Metavak 2017

Topfinish neemt deel aan de Metavak in Gorinchem die zal plaatsvinden van 31 oktober tot en met 2 november. Op onze stand nr. 247 zullen de volgende machines te zien zijn: • Avatec centrifugaalfinisher TE 6 HD/N • Avatec centrifugaalfinisher TE 30 N • Render sproeiwasmachine W 60 C met uitneembare kleingoedkorf inclusief vuilwater afpompunit Lees meer »

Agenda
20 okt  Cursus Allround pomptechniek, Naaldwijk
20 okt  Cursus Stromingsleer, Naaldwijk
20 okt  Cursus Exploitatie en beheer van Intellectuele Eigendom, Antwerpen
23 okt  Ultrasound Training Ultrasound Level I Training, Vilvoorde, BE
24 okt  Training CE-markering, de basis, Vianen
24 okt  Masterclass Pompberekening, Naaldwijk
24 okt  Cursus Allround pomptechniek, Naaldwijk
24 okt  Cursus Pompberekening (centrifugaalpomp), Naaldwijk
24 okt  Cursus Theoriedag werken met ISO 13849-1 en IEC 62061, Vianen
25 okt  Opleiding Cost control: kostenbewaking van technische projecten, Antwerpen
25 okt  Training Project Control, Utrecht
25 okt  Workshop Hygiënische Bekabeling in de voedingsmiddelenindustrie, Roeselare
Zie onze agenda voor de complete lijst.
Heeft u uw nieuws of vacature al opgegeven?

Deze nieuwsbrief wordt samengesteld vanuit de berichten die op de website MaintenanceBenelux.nl zijn geplaatst.
Plaats ook uw bericht gratis op onze site! Het bericht is direct on-line. U kunt uw berichten toevoegen via het controlpanel.