FLIR Systems, Meer

 

Info     Contact     Disclaimer     Privacy

 
MaintenanceBenelux.nl NIEUWSBRIEF
 
MAART 2017
 
 
 
 
 
 
 

Het laatste nieuws over onderhoud en procesoptimalisatie


Nieuwsbrief MaintenanceBenelux.nl

We hopen u met deze nieuwsbrief van dienst te zijn. Wilt u deze echter niet meer ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de link onderaan deze e-mail.
Uw relaties of collega's kunnen zich hier aanmelden voor deze nieuwsbrief.

 
TDOffice nu ook voor incidentmanagement en veiligheidsbeheer
 

TDOffice nu ook voor incidentmanagement en veiligheidsbeheer

TDOffice Het programma TDOffice is ontwikkeld voor technische diensten die een programma zoeken dat eenvoudig en functioneel moet zijn en waarbij elke gebruiker al na een korte inwerkperiode met het programma om moet kunnen gaan. De functionaliteit van TDOffice is aanzienlijk, doordat jarenlange ervaring opgedaan met eerdere TD-programma’s, Lees meer »
 

(Advertorial)

Identificeer leidingen in elk bedrijf op een duurzame manier

Identificeer leidingen op een duurzame manier

De nieuwe, duurzame en betrouwbare kleurgecodeerde leidingmerkers kunnen voldoen aan wereldwijde normen en bieden de perfecte oplossing voor klanten die op zoek zijn naar een flexibele manier om leidingen te markeren.
De Indoor, Outdoor en Outdoor+ leidingmerkers van Brady zijn in alle kleurencombinaties verkrijgbaar en kunnen aan elke lokale regelgeving, industrie- of bedrijfsnorm beantwoorden.
Download de gratis Identificatiegids voor leidingen »
 
Robot neemt gevaarlijk werk over bij Van de Velde
 

Robot neemt gevaarlijk werk over bij Van de Velde

Van de Velde pipe inspections & solutions heeft meer dan 20 jaar ervaring in reinigingswerken, camera-inspectie, frees- en renovatietechnieken. Het bedrijf investeert continu in de nieuwste technieken om haar klanten steevast een oplossing op maat te kunnen bieden. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van de “No Men Entry Cleaning Lees meer »
 
Hygiënisch ontworpen omgekeerde osmose unit
 

Hygiënisch ontworpen omgekeerde osmose unit

In nauwe samenwerking met Wairtec is een hygiënisch ontworpen en gebouwde ontharder en omgekeerde osmose unit geleverd met een netto capaciteit van 12 m3/h bij een fruitsapverwerkend bedrijf. De unit bevat naast een dubbele ontharder en een omgekeerde osmose installatie ook nog recirculatie mogelijkheden, UV desinfectie en op Lees meer »
 
Samenwerking met Royal HaskoningDHV
 

Samenwerking met Royal HaskoningDHV

Endress+Hauser heeft een overeenkomst tot partnerschap met Royal HaskoningDHV getekend en is hierdoor voorkeursleverancier voor het innovatieve Nereda afvalwaterzuiveringsproces geworden. Deze technologie is gebaseerd op aeroob korrelslib en biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele actiefslibsystemen. Enkele van deze voordelen Lees meer »
 
Smartflex afzuigslang geschikt voor EX-zones
 

Smartflex afzuigslang geschikt voor EX-zones

De Smartflex is een helder transparante polyurethaan afzuigslang speciaal geschikt voor de hout en granulaatverwerkende industrie, waar steeds vaker producten gevraagd worden die moeilijk ontvlambaar en/of anti-statisch zijn. De Smartflex is hier de oplossing voor en is bovendien hydrolyse- en microbenbestendig en daarom toepasbaar in Lees meer »
 

(Advertorial)

Conditiebewaking en digitalisering vormen de toekomst
 

Conditiebewaking en digitalisering zijn de toekomst

Op 29 en 30 maart opent Antwerp Expo haar deuren voor de 12de editie van Maintenance 2017, de hotspot van knowhow en de innovatiehub rond productiegericht onderhoud in de Benelux. Zowat elke speler die in de sector van belang is, tekent present op de beurs. Maintenance 2017 zet maximaal in op kennisover-dracht. Laagdrempelig, dankzij de gratis learnshops, en tegelijk ook op hoog niveau via de betalende conferenties ondersteund door BEMAS en World Class Maintenance Lees meer »
 
OEE-software nu ook bereikbaar voor kleinere bedrijven
 

OEE-software nu ook bereikbaar voor kleinere bedrijven

OEEOffice werkt integraal met TDOffice samen maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door het vastleggen van normen voor productlijn combinaties en de daadwerkelijke productiecijfers daar tegen af te zetten kunnen verbetertrajecten ingezet worden. OEEOffice Om de efficiency van een organisatie, productielijn en/of installatie te bepalen Lees meer »
 
Unieke Sampling System trainingen in november
 

Unieke Sampling System trainingen in november

Swagelok Nederland organiseert op 2 en 3 november 2017 een Sampling System Problem Solving and Maintenance training die uitermate geschikt is voor onderhoudspersoneel en of analytische engineers die te maken hebben met sample systems in een fabriek. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: beter begrip van onderdelen van Lees meer »
 
Weidmüller industriële LED-lampen
 

Weidmüller industriële LED-lampen

Wil standard is de nieuwe LED-lamp, aangeboden door Weidmüller, die geschikt is voor tal van toepassingen en maakt indruk op zowel technisch als ontwerpgebied. De LED-lamp bevat drie rijen LEDs (3 x 14 LEDs) die in een trapeziumvorm in een hoek van 20-graden geordend zijn, waardoor een ultrabrede stralingshoek en een breed verlicht gebied Lees meer »
 
Asset Management bij Hoogheemraadschap van Rijnland
 

Asset Management bij Hoogheemraadschap van Rijnland

‘Droge voeten, schoon water’. Met deze slogan, die door het Hoogheem-raadschap wordt gebruikt, wordt uitstekend omschreven waar de activiteiten van het Hoogheemraadschap uit bestaan. Enerzijds zorgen ze voor een goede waterstand in polders en stedelijke gebieden en bieden ze bescher-ming tegen de zee en overstromingen. Anderzijds zorgt men Lees meer »
 
Stork breidt valve repair activiteiten in België uit
 

Stork breidt valve repair activiteiten in België uit

Stork versterkt haar valve repair capaciteiten in België door de voortzetting van de valve repair activiteiten van het stopgezette Furmanite GSG. De activiteiten van Furmanite zullen volledig geïntegreerd worden in het dienstenpakket van Stork. Hiermee breidt Stork haar valve repair afdeling uit met een ploeg bekwame medewerkers en gespecialiseerde Lees meer »
 
HeliCoil voor schroefdraadreparatie en -versterking
 

HeliCoil voor schroefdraadreparatie en -versterking

Waarom HeliCoil? Dankzij het gebruik van HeliCoil ontstaat er een gelijkmatige spankrachtverdeling op de schroefdraad van het werkstuk. Die gelijkmatige belasting- en spanningsverdeling wordt veroorzaakt door de kantelwerking van de HeliCoil Plus-insert. Hierdoor worden meer draadgangen belast en dat resulteert in een betere Lees meer »
 
Vermijden van oversmering met behulp van Ultrasound
 

Vermijden van oversmering met behulp van Ultrasound

60 tot 80% van alle lagerschades (functionele en voortijdige) zijn smering gerelateerd: Of het nu komt door verkeerde smering, verkeerde applicatie, vervuiling van het smeermiddel of afbraak. Om de juiste hoeveelheid smeermiddel te bepalen, werk dan met ‘UE Systems’ ultrasound instrumenten om makkelijk gebrek aan smering te identificeren Lees meer »
 
Vinçotte Nederland weer aanwezig op Maintenance Next 2017
 

Vinçotte Nederland weer aanwezig op Maintenance Next 2017

Vinçotte Nederland is wederom aanwezig op de Maintenance NEXT 2017, de belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux. Hier komt de hele sector drie dagen bijeen met als doel het Nederlandse installatiepark zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Maintenance NEXT is niet alleen de broedplaats voor innovaties van Lees meer »
 
Direct bediende magneetventielen met scheidingsmembraan
 

Direct bediende magneetventielen met scheidingsmembraan

Camozzi heeft een nieuwe serie magneetventielen ontwikkeld, de Serie K8DV, die voldoet aan alle eisen om agressieve of warmtegevoelige media te scheiden, zoals vereist door de nieuwe technologieën. Dankzij het scheidingsmembraan wordt het medium gescheiden van alle interne metalen onderdelen van het magneetventiel en wordt zelfs Lees meer »
 
Nieuw Maintenance as a Service platform
 

Nieuw Maintenance as a Service platform

Al meer dan 30 jaar is Rimses een referentie in de wereld van professioneel onderhoud. Maar de wereld om ons heen verandert sneller dan ooit en wij willen samen met u de kansen grijpen die deze “digitale transformatie” te bieden heeft. Bij Realdolmen en Thor Maintenance geloven we in de kracht van het “gekoppeld netwerk”. Met MaaS - Maintenance Lees meer »
 

Vacatures
Vinçotte Nederland zoekt (senior) inspecteurs
Vinçotte Nederland zoekt commercieel medewerker binnendienst
Vinçotte Nederland zoekt een inspecteur Elektrotechniek
Vinçotte Nederland zoekt HR adviseur
Dit is een selectie van vacatures. Op onze website staan er meer.

 
De nieuwe Fluke 1732 en 1734 driefase energieloggers
 

De nieuwe Fluke 1732 en 1734 driefase energieloggers

Energie vormt één van de belangrijkste kostenposten in industriële faciliteiten. Hoewel managers energie zien als onvermijdelijke kosten, gaat het in feite om variabele kosten die kunnen worden bewaakt en beheerd, waardoor de winst aanzienlijk wordt verbeterd. De nieuwe Fluke 1732 en 1734 driefase energieloggers zijn krachtige instrumenten Lees meer »
 
PASvisu direct verbonden met veiligheidsrelais PNOZmulti
 

PASvisu direct verbonden met veiligheidsrelais PNOZmulti

Met PASvisu kan men automatiseringsprojecten eenvoudig configureren en optimaal visualiseren. Zo krijgt men ter plaatse en via toegang op afstand een uitgebreid en comfortabel overzicht van de installatie! PASvisu visualiseert automatiseringsprojecten aantrekkelijk door de meest uiteen-lopende style sheets. PASvisu is open voor alle systemen Lees meer »
 
Gratis white paper: Kalibratie – Wat is dat?
 

Gratis white paper: Kalibratie – Wat is dat?

Wat is kalibratie? Wat is justering? Wat is het verschil? Is er een verschil tussen kalibratie en justering? Ja, een belangrijk verschil. Jammer genoeg worden de termen ‘kalibratie’ en ‘justering’ vaak door elkaar gebruikt. Download de gratis white paper en lees meer over het volgende: - Het verschil tussen kalibratie en justering; - Lees meer »
 
Beheers risico’s met Lockout/Tagout-best practices
 

Beheers risico’s met Lockout/Tagout-best practices

Tijdens onderhoudswerken gebeuren er nog vaak werkongevallen. Deze ongevallen kunnen leiden tot heel wat menselijk leed, hoge verzekerings-premies en een minder efficiënte productie. Lockout/Tagout biedt een praktische manier om veiligheidsrisico’s bij onderhoudswerken te beheersen.Bepaal de noden op het vlak van risicobeheersing Lees meer »
 

Easyfairs Maintenance, 29+30 maart 2017

 

Agenda
17 mrt  Cursus Allround pomptechniek, Naaldwijk
17 mrt  Cursus (Pomp)storingen analyseren en oplossen, Naaldwijk
17 mrt  Cursus Specialist pomptechniek, Naaldwijk
21 mrt  Cursus Certified Machinery Safety Expert, Vianen
21 mrt  Opleiding Modelleren van Betrouwbaarheid met Weibull, Antwerpen
21 mrt  Conferentie Buisleidingen Platform, Rotterdam
21 mrt  Cursus Reliability-centred Maintenance (RCM2), Eindhoven
21 mrt  Cursus PLC techniek voor Infra en Rail, Vianen
23 mrt  Opleiding Reliability Engineering, Antwerpen
23 mrt  Cursus Communicatienetwerken, Vianen
27 mrt  Training Power Quality - basis, Ede
29 mrt  Vakbeurs Maintenance Dortmund, Dortmund
29 mrt  Vakbeurs M+R 2017, Antwerpen
29 mrt  Vakbeurs Maintenance, Cleantech, Antwerpen
30 mrt  Cursus Machineveiligheid/elektrische veiligheid volgens IEC 60204-1, Vianen
31 mrt  Cursus Allround pomptechniek, Naaldwijk
31 mrt  Training Motion & Veiligheid, Vianen
31 mrt  Cursus Stromingsleer, Naaldwijk
31 mrt  Debat Nationaal Asset Management Debat bij SKF Nieuwegein, Nieuwegein
Zie onze agenda voor de complete lijst.
Heeft u uw nieuws of vacature al opgegeven?

Deze nieuwsbrief wordt samengesteld vanuit de berichten die op de website MaintenanceBenelux.nl zijn geplaatst.
Plaats ook uw bericht gratis op onze site! Het bericht is direct on-line. U kunt uw berichten toevoegen via het controlpanel.