MaintenanceBenelux.nl UK
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.
Job vacancy
08-10-2018  |  1047x
Share this item

ALUP GrassAir zoekt Administratief Medewerker

Vacature: Administratief Medewerker Service Facturatie (fulltime)

Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière en wil je werken bij ALUP GrassAir in Oss? Wij zijn al jaren een grote en bekende speler op de persluchtmarkt. Door innovatie en ervaring zijn we uitgegroeid tot een solide en betrouwbare partner met afnemers in alle sectoren van de markt, waaronder gerenommeerde namen uit de voeding, farmacie en industrie. We zijn een financieel gezond bedrijf en worden gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid van onze werknemers.

We zijn op zoek naar een tijdelijke administratief medewerker voor de afdeling Service Support. De duur van het contract is 9 maanden, wellicht met de mogelijkheid tot verlenging.

Functieomschrijving
Als Administratief Medewerker Service Support ben je (mede)verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van facturatie binnen de serviceorganisatie.

Wie zoeken wij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een flexibele en enthousiaste kandidaat. Het eigen maken en werken met veel verschillende systemen komt dagelijks terug. Je hebt bewezen dat je nieuwe werkzaamheden snel eigen maakt. Zelfstandig werken en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die bij jou passen. Je hebt affiniteit met techniek en je hebt al reeds enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en bent woonachtig in de regio.

Wat vragen wij?
Je bent minimaal in het bezit van een relevant diploma op MBO-4 niveau, hebt een goede kennis van Microsoft Office en je hebt kennis van SAP.

Wat bieden wij?
Wij bieden een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden; waaronder 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen op basis van een fulltime dienstverband (40 uur per week). ALUP GrassAir is een financieel gezonde werkgever die groeiend is waarbij doorgroeimogelijkheden aanwezig zijn. Onze cultuur kenmerkt zich als informeel en laagdrempelig.

Solliciteren
Hebben we met deze vacature jouw interesse gewekt? Voor meer informatie en solliciteren kun je je richten tot Willem Veneboer, Service Operations Manager.

Deze vacature wordt niet ingevuld m.b.v. werving- & selectiebureaus. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.
 

ALUP GrassAir zoekt Administratief Medewerker

ALUP GrassAir zoekt Administratief Medewerker

Date Posted: 2018-10-08

Company information

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertisingControl panel log-in