MaintenanceBenelux.nl UK
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.
Job vacancy
08-10-2018  |  1405x
Share this item

ALUP GrassAir zoekt Allround Service Monteur (fulltime)

ALUP GrassAir Kompressoren B.V.

Heb jij een passie voor techniek? Solliciteer bij ALUP GrassAir. Wij zijn al jaren een grote en bekende speler op de persluchtmarkt. Door innovatie en ervaring zijn we uitgegroeid tot een solide en betrouwbare partner met afnemers in alle sectoren van de markt, waaronder gerenommeerde namen uit de voeding, farmacie en industrie. We zijn een financieel gezond bedrijf en kennen een hoge mate van zelfstandigheid van onze werknemers.

Functieomschrijving
Na een gedegen opleiding en inwerkperiode krijg je de verantwoording over een eigen klantenkring in jouw regio. Het is een zeer afwisselende en zelfstandige functie, zowel op het mechanische als op het elektrotechnisch vlak. Je verricht preventief-, correctief- en storingsonderhoud op de ALUP GrassAir producten. De service bonnen worden digitaal verwerkt waardoor je volledig met de techniek bezig kunt zijn. Het is een brede/allround functie waarbij geen dag hetzelfde is. Om ervoor te zorgen dat je de klant optimaal kunt bedienen, heb je de beschikking over een compleet ingerichte service-bus, laptop en mobiele telefoon.

Wie zoeken wij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met passie voor techniek. Zelfstandig werken en het vlot omgaan met mensen is jou op het lijf geschreven. Je beschikt over een flexibele en klantgerichte instelling, kunt improviseren en weet ook wat een commerciële aanpak is. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat vragen wij?
Je bent minimaal in bezit van een diploma elektrotechniek of werktuigbouwkunde op MBO-4 niveau. Je hebt jouw kennis up to date gehouden door het volgen van vakgerichte trainingen en cursussen. Daarnaast beschik je over een rijbewijs en ben je service gericht. Het is een voordeel als je kennis hebt van koeltechniek en beschikt over een diploma F-gassen. Tevens heb je ervaring met SAP of een vergelijkbaar digitaal systeem.

Wat bieden wij?
Wij bieden een prima salaris met goede arbeidsvoorwaarden. AlupGrassAir is een financieel gezonde werkgever die groeiend is.

Solliciteren
Hebben we met deze vacature jouw interesse gewekt? Voor meer informatie en solliciteren kunt u zich richten tot Hans Korevaar, Business Line Manager Service.
 

ALUP GrassAir zoekt Allround Service Monteur (fulltime)

ALUP GrassAir zoekt Allround Service Monteur (fulltime)

Date Posted: 2018-10-08

Company information

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertisingControl panel log-in