MaintenanceBenelux.nl UK
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.
Job vacancy
25-07-2018  |  2644x
Share this item

Riwal Hoogwerkers zoekt Werkplaatsmonteur (s)

Zwolle, Dordrecht, Diemen en Son

Ben jij gedreven in de techniek en ben je ook in je vrije tijd regelmatig aan het sleutelen? Is het je passie om te werken aan groot materieel, ben je goed in zelfstandig werken en ga je door totdat je de oplossing van het probleem hebt gevonden? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou.


Als Werkplaatsmonteur ben je verantwoordelijk voor het stellen van de storingsdiagnoses en het verhelpen van de storingen aan onze machines. Tevens voer je dagelijkse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit in onze werkplaats. Je bestelt de benodigde onderdelen bij het magazijn en controleert het materieel op functionaliteit, technische staat en veiligheid. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons voorop, dus ook het controleren van uitgevoerde werkzaamheden behoort tot jouw taken.

Je komt te werken in een gezellig, maar hardwerkend team en samen met je collega’s zorgen jullie ervoor dat de machines tijdig, storingsvrij en weer veilig kunnen worden verhuurt. Je beschikt over de kwaliteit dingen snel eigen te maken, werkt snel en ook nauwkeurig en bovenal heb je plezier in je werk.

Gevraagd:
Een technieker in hart en nieren met een voorliefde voor groot materieel;
Je hebt een afgeronde MBO opleiding in de richting van werktuigbouwkunde/autotechniek/elektrotechniek;
Je houdt je kennis up to date door het volgen van relevante trainingen op het gebied van hydrauliek, pneumatiek, elektrotechniek of anders;
Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring opgedaan binnen dezelfde of vergelijkbare branche;
Je bent fulltime beschikbaar.

Aangeboden:
Riwal biedt je een afwisselende, zelfstandige baan aan met de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelingen. Door een inwerktraject waarbij je o.a. gaat meelopen bij de verschillende werkplaatsen en het volgen van machinetrainingen gaan we er vanuit dat je snel van meerwaarde bent voor het team. Wij bieden de kans en het is aan jou om hem te pakken!

Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima te noemen, met o.a. een goed vast basis salaris, een goede pensioenregeling en 29 vakantiedagen. Naast goede arbeidsvoorwaarden is het hebben van een fijne werkplek met leuke collega’s een must voor een langdurige arbeidsrelatie. Met ons vitaliteitsprogramma Fit, Trots en Betrokken, streven wij met elkaar naar een gezonde en gezellige cultuur en worden er op dit gebied tal van activiteiten ondernomen.


Werken bij Riwal:
Riwal is één van de grootste bedrijven in Europa gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van hoogwerkers, verreikers en andere producten en diensten voor het veilig en efficiënt werken op hoogte.
 

Riwal Hoogwerkers zoekt Werkplaatsmonteur (s)

Riwal Hoogwerkers zoekt Werkplaatsmonteur (s)

Date Posted: 2018-07-25

Company information

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertisingControl panel log-in