MaintenanceBenelux.nl UK
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.
EVENT
02-10-2018
Share this event
Type: Bijeenkomst
Duration: An afternoon
Date: 02-10-2018
Place: Eindhoven

Entry: Free (after registering)

High Tech binnen Beheer & Onderhoud

Bijeenkomst

De NVDO Kring Brabant-Zeeland nodigt je van harte uit voor een zeer interessante bijeenkomst op dinsdag 2 oktober a.s. bij de Technische Universiteit in Eindhoven.

“High Tech binnen Beheer & Onderhoud”

Technologie op het hoogste niveau van ontwikkeling, ofwel ‘State of the Art’. Zo wordt High Tech o.a. gedefinieerd. Het begrip wordt voornamelijk gebruikt voor de industrie van micro-electronica. Wat zijn de ontwikkelingen op dit gebied? En wat kunnen we binnen Beheer & Onderhoud met die zogenoemde micro-elektronica? En hoe ga je als bedrijf hiermee om? De High Tech van gisteren is bij wijze van spreke vandaag alweer oud nieuws. Dit, en meer technische innovaties belichten we vandaag!

De volgende sprekers delen graag hun kennis!

Tom van der Ven, Senior Test Consultant Sogeti
“Testing in an IoT environment”
Tom is meer dan 13 jaar actief in het vakgebied High Tech testen. Binnen Sogeti leidt hij het High Tech test competence centre, is lid van SPIRIT (opzetten en bijhouden van een visie op ontwikkelingen binnen de High Tech industrie), lid van SogetiLabs (internationaal netwerk van leiders op het gebied van digitale technologie) en ontwikkelt en doceert hij cursussen binnen het High Tech test domein. Als klap op de vuurpijl heeft hij zijn kennis en kunde van de afgelopen jaren gecombineerd en beschreven in een boek; “IoTMap: Testing in an IoT environment”.

Coen Sanderink, Business Developer Digitale Infra Heijmans
“Hightech onderhoud; Wat is een hype en waar verdien ik vandaag en morgen geld mee?”
Coen Sanderink is business developer digitale infra. Vanuit zijn ervaring met IT, startups en business modellen werkt hij sinds Februari bij Heijmans. Hier is zijn rol om na te denken wat de impact van ontwikkelingen als Internet of Things (IOT), Virtual en Augmented reality, Predicatieve Maintenance, Artificiële intelligentie is op de (nabije) toekomst van Heijmans. Wat moeten wij (of jij) vandaag doen om morgen succesvol te zijn? Wat is hierin de rol van alle bovenstaande (hype) trends?

Simon Jagers, Directeur Semiotic Labs
“Data Driven Maintenance”
De sensoren van Semiotics Labs werken met wiskundige formules die data vertalen naar de staat van de onderdelen. Op basis van de gedetailleerde data, kan Semiotic Labs bijvoorbeeld met grote zekerheid voorspellen wanneer een elektromotor een kritische onderhoudsfase bereikt. Leer en profiteer!

Tijd: 13.00 uur ontvangst
Aanvang: 13.30 uur door de dagvoorzitter Jan Bosland, Voorzitter NVDO Kring Brabant-Zeeland
Einde: 16.30 uur met netwerkborrel
Bestemd voor: Alle leden van de NVDO Kring Brabant-Zeeland en geïnteresseerden
 

Event organizer

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertisingControl panel log-in