MaintenanceBenelux.nl UK
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.
EVENT
20-09-2018
Share this event
Type: Inspiratiesessie
Duration: An afternoon
Date: 20-09-2018
Place: Nunspeet

Entry: Free (after registering)

Ultimo Inspiratiesessie Safety

Inspiratiesessie

De Ultimo Inspiratiesessies zijn inmiddels een begrip. Ook in 2018 organiseren wij daarom weer een nieuwe reeks, kleinschalige klantbijeenkomsten met thematische of branche specifieke insteek. De Inspiratiesessie op donderdag 20 september staat in het teken van Safety. De safety sessie wordt georganiseerd bij Ultimo Software Solutions in Nunspeet en vindt plaats in de middag. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het u aan niks zal ontbreken.

Maintenance & Safety in één systeem
Maakt u al gebruik van (één van de) HSE-modules van de Ultimo software en bent u benieuwd naar de laatste doorontwikkelingen? Dan mag u deze sessie absoluut niet missen! Maar ook als u wilt beoordelen of Ultimo HSE iets voor uw organisatie zou kunnen zijn, is deze inspiratiesessie een echte aanrader! Zo zien wij steeds vaker dat de modules ook worden ingezet bij ziekenhuizen, zodat de veiligheid binnen het ziekenhuis integraal wordt geborgd in Ultimo.

Een blik op het programma
Een veelvoud aan HSE thema’s zullen, onder andere aan de hand van aansprekende praktijkcases, de revue passeren. Tijdens de lunch en afsluitende borrel is er bovendien uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken en op individuele basis kennis en ervaringen uit te wisselen. Bekijk het volledige programma op onze website en schrijf u kosteloos in.
 

Event organizer

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertisingControl panel log-in