MaintenanceBenelux.nl UK
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.
EVENT
18-10-2018
Share this event
Type: Opleiding
Duration: 7 days
Starts: 18-10-2018
Place: Antwerpen

Entry: paid

Piping en Engineering (V2.0)

Opleiding

Een opleiding piping, met een zeer goede synergie tussen het theoretische en praktische aspect, is in Vlaanderen zowat onbestaande.

Na consultatie van en in samenwerking met leidende autoriteiten uit de piping wereld, stelden een tiental docenten met ruime praktische ervaringen in dit vakgebied, een nieuwe uitgave van deze welgekende cursus samen.

Deze totaal herwerkte cursus (V2.0) wil opnieuw aan de huidige noden uit de praktijk beantwoorden met daarbij een zeer flexibele manier van communicatie naar de cursisten toe. Hiertoe zullen verschillende modules worden gecreëerd, waarbij de basismodule bestaat uit 7 namiddagen.

In deze basismodule worden de recentste stand van zaken en de actuele trends behandeld, wat betreft documenten, componenten, materialen, ontwerp- en stressberekeningen, aankoopstrategie, veiligheid en certificaties (PED).

Naargelang er interesse bestaat, worden er voor de cursisten specifieke infoavonden georganiseerd met ‘on-demand’ onderwerpen. Het is voor ie-net zeer belangrijk om met onze talrijke Piping Engineering cursisten uit het verleden een nieuw interactief forum op te bouwen, waarbij kennisdeling zeer belangrijk is.
 

Event organizer

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertisingControl panel log-in