All information on maintenance and process optimization

MaintenanceBenelux.nl
Search
Stay on top of the news!

Stay informed!
Read our monthly newsletter.

Your address will never be given to third parties.
See our privacy policy.

09-11-2017

Met de Fluke 805 FC Trillingsmeter

Print version
Send per email
Tweet this item
Share on LinkedIn

Het juiste tijdstip voor onderhoud aan uw machine vaststellen

Met de Fluke 805 FC Trillingsmeter

Ruim de helft van ongeplande stilstandtijden in fabrieken en gebouwen wordt veroorzaakt door mechanische storingen. Trillingen zijn een vroege indicatie van de toestand van motoren, en bij de eerste tekenen van machinestoringen duurt het in het algemeen slechts enkele maanden voordat de machine helemaal defect raakt. De Fluke 805 FC trillingsmeter helpt oa ongeplande stilstandtijd te voorkomen.

De Fluke 805 meet de totale trilling, lagertrilling en temperatuur tegelijkertijd. Hoe hoger de totale trilling van een machine is, hoe slechter de staat. Totale trillingswaarden worden gebruikt om trendregistraties te maken die helpen bij het voorspellen van de staat van een machine en het plannen van onderhoud. De staat van de meest voorkomende machines kan direct worden vastgesteld met alarmniveaus die in het product zijn geprogrammeerd.

Speciale aanbieding!
Verhoog de effectiviteit van uw 805 FC met de Fluke 805ES externe trillingssensor. Dit handige instrument neemt het over wanneer de omstandigheden te lastig worden voor de geïntegreerde sensorpunt van de 805. Het is het ideale accessoire waarmee u zelfs op moeilijk te bereiken plaatsen storingen kunt detecteren.
Koop de twee nu samen en ontvang een aantrekkelijke korting op de trillingssensor (tot 31 december 2017)

  News in brief Placed: 09-11-2017       Views: 1059x  Printversion: 187x  

More information

Company information

 
 .
 .
 .