All information on maintenance and process optimization

MaintenanceBenelux.nl
Search
Stay on top of the news!

Stay informed!
Read our monthly newsletter.

Your address will never be given to third parties.
See our privacy policy.

This vacancy was already filled in.

08-03-2018

Envicontrol zoekt account manager meet- & analyse apparatuur

Print version
Send per email
Tweet this item
Share on LinkedIn

Voor de industriële markt, regio Nederland, Vlaanderen

Envicontrol zoekt account manager meet- & analyse apparatuur

Envicontrol verkoopt en onderhoudt sinds 1978 systemen en oplossingen voor het meten en analyseren van lucht, stof, gas en water en is op 3 markten actief: industrie, laboratoria en luchtmeetnetten. Envicontrol vertegenwoordigt exclusief een beperkt aantal vooraanstaande internationale fabrikanten en is actief in Europa en Noord Afrika, met als kernregio’s Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk.

Envicontrol heeft kantoren in Gosselies (BE), Zaltbommel (NL) en Parijs (FR) en werkruimten in Ranst (BE) en Lyon (FR).
In verband met groei en ambitie zijn wij op zoek naar een gedreven Account Manager, welke samen met ons nieuwe marktsegmenten in de Industriële markt in Nederland en Vlaanderen gaat bewerken.

De functie van Account Manager bestaat onder andere uit de volgende werkzaamheden:
• Als Account Manager ben je binnen een bepaald marktsegment de centrale spil in het contact met klanten bij Envicontrol. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de commerciële en technische vraagstukken.
• Je ontwikkelt met veel eigen initiatief en gestructureerd het betreffende marktsegment actief. Het verrichten van “koude acquisitie” gaat je makkelijk af. Het genereren van nieuwe business is dan ook een belangrijk onderdeel van de functie. Je bezoekt hiervoor regelmatig (internationale) beurzen en netwerkbijeenkomsten.
• In je relatie met de klant creëer je diepgang; je weet hoe de organisatie is opgebouwd en in welke markten zij actief zijn. Daarnaast volg je trends om mee te kunnen praten over de ontwikkeling van de markt.
• Naast het externe contact met de klant ben je ook aanspreekpunt voor de interne organisatie en fabrikant. Je draagt zorg voor een goede overdracht van de klantwens en houdt nauw intern contact aangaande de voortgang van het project.
• Tevens stel je, in samenwerking met de Business Unit Manager, je jaarplan op en ben je proactief in het behalen van de commerciële doelstellingen.
• Je behartigt alle commerciële belangen voor je klanten zodat de continuïteit in orders wordt bevorderd en een goed resultaat wordt gewaarborgd.
• Het beoordelen van aanvragen, opstellen van offertes, het voeren van onderhandelingen en het maken van contractafspraken.
• Je bewaakt de voortgang van leveringen en projecten conform gemaakte (service-) contract afspraken.
• Je initieert marge verbeteringen
• Je bereidt commerciële meetings en in- en externe presentaties voor, waarbij jij het gezicht bent van Envicontrol.
• Je rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager
• Standplaats is Zaltbommel


Dit ben jij
• Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO- of WO niveau, bij voorkeur in de richting van Mechatronica, Natuurkunde, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Meet- en regeltechniek, Besturingstechniek of Scheikunde;


Solliciteren?
Solliciteer dan door je CV en begeleidend schrijven te sturen naar Henry Willems.

►Contact: Henry Willems

  Job vacancy Placed: 08-03-2018       Views: 4714x  Printversion: 448x  

More information

Company information

 
 .
 .
 .