All information on maintenance and process optimization

MaintenanceBenelux.nl
Search
Stay on top of the news!

Stay informed!
Read our monthly newsletter.

Your address will never be given to third parties.
See our privacy policy.

11-01-2018

FLIR introduceert de FLIR DM91 industriŽle True RMS multimet

Print version
Send per email
Tweet this item
Share on LinkedIn

Digitale multimeter voor inspectie van elektronica in industriŽle en ontwikkelingsomgevingen met datalogging en draadloze verbindingFLIR introduceert de FLIR DM91 industriŽle True RMS multimeter voor elektrische inspecties. De DM91 digitale multimeter voor industriŽle elektriciens en laboratoriummedewerkers heeft 18 functies, is geschikt voor datalogging en opslag van 10 sets 40K scalaire metingen, en biedt een opzoekfunctie voor het bekijken van gegevens op locatie.

De ergonomische en duurzame FLIR DM91 is bedoeld voor het stroomlijnen van het inspectieproces en het vereenvoudigen van het verzamelen van gegevens voor elektriciens en laboratoriummedewerkers. De tool is voorzien van een intuÔtieve gebruikersinterface voor effectievere en efficiŽntere inspecties van uiteenlopende elektrische en elektronische toepassingen. Bluetooth-technologie zorgt voor de verbinding met de FLIR Tools app, voor het uploaden en delen van gegevens met uw team of klant en de tool is draadloos verbonden met compatibele FLIR-warmtebeeldcameraís.

De DM91 levert contacttemperatuurmetingen tot 400įC en kan μ- en milli-A-stroommetingen uitvoeren met een 0,1 mV gevoeligheid voor uiterst nauwkeurige metingen van laagspanningsapparatuur. De flexibele batterij-opties, waaronder de FLIR TA04 Li-Poly oplaadbare batterij of standaard AA-batterijen, garanderen zelfs onder zware omstandigheden 24/7 bruikbaarheid.

  Product news Placed: 11-01-2018       Views: 917x  Printversion: 182x  

More information

Company information

 
 .
 .
 .