MaintenanceBenelux.nl https://www.maintenancebenelux.nl/NL/newsitem4200.html


PRODUCTNIEUWS

05-02-2019

 

 

Uitbreiding elektrisch bediende ventielen Camozzi Series 4

Grotere flowrange t/m 4000 Nl/min.

Uitbreiding elektrisch bediende ventielen Camozzi Series 4

Het Camozzi programma Series 4 – elektrisch bediende ventielen - is nu uitgebreid met een G3/8 versie naast de G1/8, G1/4 en G1/2 waardoor de keuze in doorlaat nu nog groter is. De uitbreiding maakt een grote flow range mogelijk: t/m 4000 Nl/min.

De Series 4 is er in de versies 3/2, 5/2, 5/3 en zowel in pneumatisch als elektrisch geschakeld. Daarnaast kan er gekozen worden voor externe stuurlucht. Met externe stuurlucht is het mogelijk om deze ventielen te gebruiken bij onderdruk.

De elektrisch bediende ventielen worden bediend met magneetspoelen welke geleverd kunnen worden in diverse voltages en wattages.

De Series 4 ventielen zijn uiterst robuust uitgevoerd en daarnaast voorzien van een externe handbediening.

Camozzi Automation B.V.

  De Vijf Boeken 1A
NL-2911 BL   Nieuwerkerk aan den IJssel
  tel: +31 0180 316677
fax: +31 0180 316616

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr

Bedrijfsprofiel

Camozzi Automation behoort tot de grootste Europese producenten van pneumatische en elektrische aandrijvingen en heeft daarnaast een compleet programma vacuüm producten. Sinds de oprichting in 1964 heeft Camozzi zich ontwikkeld tot een wereldwijd opererende onderneming met 17 fabrieken, actief in 80 landen met ruim 2500 medewerkers.

Naast een hoogwaardig standaard leveringsprogramma, heeft Camozzi Automation ook ruime ervaring met klantspecifieke totaaloplossingen voor onder andere de transportsector, de medische-, voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Zij beheerst haar productieketen van A tot Z waardoor levertijden en kwaliteit kunnen worden gewaarborgd. Elk gereed product wordt gecontroleerd en getest voordat het naar de klant verzonden wordt.

Camozzi Automation in de Benelux staat voor persoonlijk advies, hoge servicegraad, korte communicatie lijnen, flexibiliteit en heeft een grote lokale voorraad waardoor snel geleverd kan worden.