MaintenanceBenelux.nl https://www.maintenancebenelux.nl/NL/newsitem4125.html


VACATURE

08-11-2018

 

 

Busch zoekt een Monteur Werktuigbouwkundige Installaties

Voor de afdeling Systeembouw in Woerden

Deze vacature werd reeds ingevuld.

Busch Vacuümpompen en Systemen

Als monteur systeembouw ben je verantwoordelijk voor het bouwen van complete vacuüminstallaties. Je werkt hierbij samen in een projectteam, aangestuurd door een project manager. Vanaf de tekening bouw je de installatie samen en zorg je voor het mechanisch opbouwen, elektrisch aansluiten en volledig in bedrijf stellen van het systeem. De taken zijn veelzijdig omdat onze vacuüminstallaties op basis van specifieke klantwensen worden ontworpen. De werkzaamheden omvatten onder andere het aanleggen van leidingwerk en plaatsen van de installaties op locaties. Iedere installatie stelt daarom weer andere eisen aan je kennis, ervaring en creativiteit.
De werkzaamheden zullen zowel bij Busch als op locatie bij de klant plaatsvinden. Natuurlijk start je met een gedegen inwerktraject waarin je wegwijs wordt gemaakt in de organisatie en haar producten.

Wie zoeken wij?
Je bent een bekwame en gedreven vakman en beschikt over een opleiding MBO Mechatronica, Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig (niveau 4). Je hebt interesse voor elektrotechniek; kennis van installatiewerk is een pré. Je bent een teamspeler maar ook gewend zelfstandig te werken. Daarnaast ben je flexibel, ook ten aanzien van werktijden en klant- en oplossingsgericht. Uiteraard ben je in staat met zowel klanten als collega’s op een correcte manier te communiceren.

Wat heeft Busch te bieden?
Busch biedt een verantwoordelijke en afwisselende functie in een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s, een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een uitstekende pensioenregeling.


Voor vragen kun je bellen met Albert van Middelkoop, Werkplaatscoördinator..
Je sollicitatie kun je sturen naar Busch B.V., afdeling Werving & Selectie, per post of email.

Busch BV

  Postbus 2091
NL-3440 DB   Woerden
  tel: +31 (0)348 46 23 00
fax: +31 (0) 348 42 29 39

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. Leo van de Ruit, Service Manager Service 0348-462300
Dhr. Arjan Stolk, General Manager   0348-462300
Dhr. Rob Liefting, Sales Manager verkoop 0348-462300

Bedrijfsprofiel

Busch Vacuümpompen en Systemen is één van de grootste producenten van vacuümpompen, blowers en compressoren ter wereld. Ons assortiment bestaat uit vacuüm-en overdrukoplossingen voor uiteenlopende industriële toepassingen. Aangezien elke vacuümtoepassing weer zijn eigen kenmerken heeft, is het belangrijk dat de juiste oplossing wordt gekozen voor het proces. Met 60 dochterondernemingen in 42 landen zijn wij in staat om onze klanten overal ter wereld adequaat te adviseren en te ondersteunen. Busch B.V. in Woerden en richt zich op de verkoop van vacuümpompen, het ontwerpen en construeren van vacuümsystemen en het onderhouden, reviseren en repareren van deze producten. Beschikbaarheid, betrouwbaarheid en een efficiënte werking van vacuümpompen en systemen zijn enorm belangrijk. Wij bieden volledig op maat gemaakte service en onderhoud, om zo volledig te kunnen voldoen aan uw wensen. Bij het onderhoud maken wij enkel gebruik van originele Busch-onderdelen.