MaintenanceBenelux.nl https://www.maintenancebenelux.nl/NL/newsitem4124.html


VACATURE

08-11-2018

 

 

Busch zoekt een monteur service binnendienst

Lokatie Woerden

Deze vacature werd reeds ingevuld.

Busch Vacuümpompen en Systemen

Als monteur in onze binnendienst ben je verantwoordelijk voor het reviseren van diverse soorten vacuümpompen. Je demonteert de pomp en maakt deze schoon, waarna inspectie, rapportage en vakkundige reparatie/revisie plaatsvindt. In het werk staat kwaliteit, efficiency van het werkproces en continu verbeteren voorop. De taken zijn veelzijdig, ook omdat elk type pomp een andere werkwijze met zich meebrengt. Natuurlijk start je met een gedegen inwerktraject waarin je wegwijs wordt gemaakt in de organisatie en haar producten. Hierna ga je, binnen een team van ongeveer 12 collega’s, zelfstandig aan de slag.

Wie zoeken wij ?
Je bent een bekwame en gedreven vakman, hebt bij voorkeur ervaring in de pompenbranche en beschikt over een opleiding MBO Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig (niveau 4). Je bent een teamspeler maar ook gewend zelfstandig te werken. Daarnaast ben je nauwkeurig, flexibel, klantgericht en denk je in oplossingen.

Wat heeft Busch te bieden ?
Busch biedt een verantwoordelijke en zelfstandige functie in een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s. Daarnaast kun je rekenen op een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een uitstekende pensioenregeling.

Voor vragen kun je bellen met Leo van de Ruit, Service Manager.
Je sollicitatie kun je sturen naar Busch B.V., afdeling Werving & Selectie, per post of email.

Busch BV

  Postbus 2091
NL-3440 DB   Woerden
  tel: +31 (0)348 46 23 00
fax: +31 (0) 348 42 29 39

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. Leo van de Ruit, Service Manager Service 0348-462300
Dhr. Arjan Stolk, General Manager   0348-462300
Dhr. Rob Liefting, Sales Manager verkoop 0348-462300

Bedrijfsprofiel

Busch Vacuümpompen en Systemen is één van de grootste producenten van vacuümpompen, blowers en compressoren ter wereld. Ons assortiment bestaat uit vacuüm-en overdrukoplossingen voor uiteenlopende industriële toepassingen. Aangezien elke vacuümtoepassing weer zijn eigen kenmerken heeft, is het belangrijk dat de juiste oplossing wordt gekozen voor het proces. Met 60 dochterondernemingen in 42 landen zijn wij in staat om onze klanten overal ter wereld adequaat te adviseren en te ondersteunen. Busch B.V. in Woerden en richt zich op de verkoop van vacuümpompen, het ontwerpen en construeren van vacuümsystemen en het onderhouden, reviseren en repareren van deze producten. Beschikbaarheid, betrouwbaarheid en een efficiënte werking van vacuümpompen en systemen zijn enorm belangrijk. Wij bieden volledig op maat gemaakte service en onderhoud, om zo volledig te kunnen voldoen aan uw wensen. Bij het onderhoud maken wij enkel gebruik van originele Busch-onderdelen.