MaintenanceBenelux.nl https://www.maintenancebenelux.nl/NL/newsitem4122.html


KORT NIEUWS

08-11-2018

 

 

Call for papers voor het Kooy Symposium 2019

Het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI) kent jaarlijks een prijs toe aan de beste afstudeerder in een voor Defensie of Veiligheidstechnologie relevante richting aan een technische universiteit of hogeschool.

De vrij te besteden Kooy Prijs een geldprijs van 1.000,-, een certificaat en eeuwige roem is genoemd naar Prof. Johan Kooy, in de vorige eeuw een internationaal bekende hoogleraar in de rakettechniek.

Voordrachten voor de Kooy-prijs 2019 kunnen t/m 20 december 2018 worden ingediend. De prijs wordt op woensdag 10 april 2019 uitgereikt tijdens het jaarlijkse Kooy symposium.

Ook dit keer in het auditorium van de legerplaats te Stroe. Meer informatie over de prijs en de voordrachtprocedure vindt u op onze website onder Prof. Kooy afstudeerprijs.

KIVI Defensie&Veiligheid

  Prinsessegracht 23
NL-2514 AP   Den Haag
  tel: +31 3919 900
fax: +31 3919 840

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr

Bedrijfsprofiel

De afdeling Defensie en Veiligheid van het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI) is voor iedereen die betrokken is bij de toepassing van technologie voor defensie en nationale veiligheid. De afdeling biedt een platform waar mensen, werkzaam in de defensie- of veiligheidssector, kunnen netwerken en kennis uitwisselen. KIVI DV organiseert tevens bijeenkomsten, excursies en bedrijfsbezoeken, met vaak een actuele inslag. Belangrijkste evenement is het jaarlijkse Kooy Symposium.