MaintenanceBenelux.nl https://www.maintenancebenelux.nl/NL/newsitem4088.html


KORT NIEUWS

10-10-2018

 

 

NEN 1010 kennissessie 2018

Slimmer en sneller inspecteren met de Metrel EurotestXD installatietester

NEN 1010 kennissessie 2018

 

Metrel MI3155 EurotestXD installatietester

Metrel MI3155 EurotestXD installatietester

 

Er is iets gebeurd op het gebied van installatietesters dat je als e-installateur of inspecteur niet wil missen! Er is een nieuwe generatie installatietesters op de markt, klaar voor de toekomst. De EurotestXD is door Metrel ontwikkeld vr en dr inspecteurs. En dat merk je: het snel en efficint uitvoeren van inspecties was nog nooit zo eenvoudig.
Tijdens deze kennissessie gaan we eerst in op de NEN 1010 norm en de daarbij horende metingen. Elektrische installaties in woningen, bedrijfs- en industriepanden moeten namelijk voldoen aan deze norm. Dit geldt voor nieuwe installaties, maar ook voor bestaande installaties die worden uitgebreid.

In het tweede deel van deze kennissessie gaan we in op de filosofie, functionaliteiten en software van deze nieuwe EurotestXD, die wij met recht de iPhone onder de installatietesters durven noemen.

Schrijf je vandaag nog in voor een gratis sessie bij jou in de buurt!
Begin december organiseren wij de gratis kennissessies in Oud-Beijerland (4 dec.) en Zwolle (6 dec.). De ochtendsessie duurt van 9:00 tot 12 uur, de middagsessie van 13:00 tot 16:00 uur. Meld je vrijblijvend aan via het formulier op onze website.

KWx B.V.

  Explosievelige materialen, Vermogenselektronica, Meetinstrumenten, NDO/NDT, Kalibratie
  tel: +31 186 633600
fax:

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr

Bedrijfsprofiel

KWx is specialist op het gebied van vermogenselektronica, explosieveilig installatiemateriaal en elektrotechnische meetinstrumenten. De laatste groep is opgesplitst in de onderdelen elektrotechnische meetinstrumenten, Niet Destructief Testen n een merk-onafhankelijke kalibratie en reparatie service.
KWx werkt met Europese topmerken en kijkt voortdurend naar de ontwikkeling van nieuwe producten en klant specifieke oplossingen.