MaintenanceBenelux.nl https://www.maintenancebenelux.nl/NL/newsitem4085.html


VACATURE

08-10-2018

 

 

ALUP GrassAir zoekt Administratief Medewerker

Vacature: Administratief Medewerker Service Facturatie (fulltime)

Deze vacature werd reeds ingevuld.

Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière en wil je werken bij ALUP GrassAir in Oss? Wij zijn al jaren een grote en bekende speler op de persluchtmarkt. Door innovatie en ervaring zijn we uitgegroeid tot een solide en betrouwbare partner met afnemers in alle sectoren van de markt, waaronder gerenommeerde namen uit de voeding, farmacie en industrie. We zijn een financieel gezond bedrijf en worden gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid van onze werknemers.

We zijn op zoek naar een tijdelijke administratief medewerker voor de afdeling Service Support. De duur van het contract is 9 maanden, wellicht met de mogelijkheid tot verlenging.

Functieomschrijving
Als Administratief Medewerker Service Support ben je (mede)verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van facturatie binnen de serviceorganisatie.

Wie zoeken wij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een flexibele en enthousiaste kandidaat. Het eigen maken en werken met veel verschillende systemen komt dagelijks terug. Je hebt bewezen dat je nieuwe werkzaamheden snel eigen maakt. Zelfstandig werken en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die bij jou passen. Je hebt affiniteit met techniek en je hebt al reeds enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en bent woonachtig in de regio.

Wat vragen wij?
Je bent minimaal in het bezit van een relevant diploma op MBO-4 niveau, hebt een goede kennis van Microsoft Office en je hebt kennis van SAP.

Wat bieden wij?
Wij bieden een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden; waaronder 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen op basis van een fulltime dienstverband (40 uur per week). ALUP GrassAir is een financieel gezonde werkgever die groeiend is waarbij doorgroeimogelijkheden aanwezig zijn. Onze cultuur kenmerkt zich als informeel en laagdrempelig.

Solliciteren
Hebben we met deze vacature jouw interesse gewekt? Voor meer informatie en solliciteren kun je je richten tot Willem Veneboer, Service Operations Manager.

Deze vacature wordt niet ingevuld m.b.v. werving- & selectiebureaus. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

ALUP GrassAir Kompressoren B.V.

  Postbus 316
NL-5340 AH   Oss
  tel: +31 412 664 100
fax:

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr

Bedrijfsprofiel

ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde waarden in servicegerichtheid, innovatie en professionaliteit. Een keuze voor ALUP GrassAir staat gelijk aan ‘Méér dan perslucht alleen!’. Vanuit de vestiging in Oss worden alle activiteiten aangestuurd en gecoördineerd: advies, verkoop, voorraadbeheer, project- en serviceplanning, engineering en 24-uurs servicedienst.