MaintenanceBenelux.nl https://www.maintenancebenelux.nl/NL/newsitem4071.html


PRODUCTNIEUWS

13-09-2018

 

 

Nieuwe Fluke DS701 en DS703 FC Inspectie videoscopes

Problemen onderzoeken zonder apparatuur te demonteren

Fluke inspectie videoscope

FILM: htttp://www.youtube.com/v/x2JHBYBfo28

Videoscopen worden vaak gebruikt in allerlei toepassingen, maar industriŽle inspecties vereisen een krachtige videoscoop met een hoge resolutie die duidelijk de staat van de interne componenten toont. Met behulp van videoscopen met een hoge resolutie kunnen industriŽle onderhoudsteams snel problemen met apparatuur identificeren en kunnen zij preventief onderhoud inplannen om dure ongeplande stilstandtijden te voorkomen.

De nieuwe Fluke DS701 inspectie videoscope met een resolutie van 800 x 600 en de videoscope Fluke DS703 FC met een hoge resolutie van 1200 x 720 zijn gebouwd voor industrieel onderhoud en storingzoeken en voor het uitvoeren van kwaliteitsborgingstests. Ze zijn bestand tegen de uitdagingen van een ruige omgeving.

Fluke Nederland BV

  Postbus 1337
5602 BH   Eindhoven
  tel: +31 40 267 51 00
fax: +31 40 267 51 11

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Mevr. Ellen Colen-Van Caem Marketing +31 40 267 52 64

Bedrijfsprofiel

Fluke Corporation is wereldmarktleider in de productie, de distributie en het onderhoud van elektronische test- en meetinstrumenten en software.
Fluke werd in 1948 opgericht en heeft sindsdien bijgedragen aan de opbouw en groei van een unieke technologiemarkt met mogelijkheden voor testen en het oplossen van problemen.

Van de installatie, het onderhoud en de service van industriŽle elektronische componenten tot precisiemetingen en kwaliteitscontrole: de instrumenten van Fluke houden het bedrijfsleven en de industrie wereldwijd op de been, oftewel 'up and running'. Voorbeelden van klanten en gebruikers zijn technici, ingenieurs, meetprofessionals, fabrikanten van medische apparatuur en professionals op het gebied van computernetwerken.

Fluke neemt inmiddels op elke markt waarop het bedrijf actief is de eerste of tweede positie in. Het merk Fluke staat bekend vanwege de draagbare, robuuste, veilige en gebruiksvriendelijke producten en strenge kwaliteitsnormen.