MaintenanceBenelux.nl https://www.maintenancebenelux.nl/NL/newsitem4031.html


VACATURE

25-07-2018

 

 

Riwal Hoogwerkers zoekt Service Monteur(s)

Servicemonteur(s)

Deze vacature werd reeds ingevuld.

Landelijk - standplaats Diemen of Dordrecht
Riwal verhuurt hoogwerkers, verreikers en heftrucks en wij zijn op zoek naar fulltime:

Servicemonteurs
Als Servicemonteur ben jij voor de klant het technische gezicht van Riwal en ben je verantwoordelijk voor het stellen van de storingsdiagnose en het verhelpen van de storing aan de machine op locatie. Je verricht tevens onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en test de machines op hun functionaliteiten en technische staat. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons voorop, dus ook het controleren van uitgevoerde werkzaamheden behoort tot jouw taken. Je bent veelal zelfstandig aan het werk, er wordt om die reden een groot beroep gedaan op jouw kennis van de verschillende machines en de veelvoorkomende storingen. Oplossingsgericht denken is hierbij van belang, want je wilt de klant zo snel mogelijk weer op weg helpen. Mocht je er op locatie toch niet uitkomen dan helpen je collegaís van de helpdesk je graag verder.

Je komt te werken in een team van 9 monteurs met elk hun eigen regio. Je werkgebied is NL en de planning zorgt dagelijks voor een efficiŽnte planning. Er wordt hard gewerkt en met elkaar zorgen jullie ervoor dat de geplande werkzaamheden worden verholpen, zodat iedereen met een voldaan gevoel zijn werkdag kan afsluiten.

Gevraagd:
- MBO opleiding in de richting van werktuigbouwkunde, autotechniek, elektrotechniek is een prť;
- Relevante cursussen en up-to-date kennis op het gebied van hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek.
- 3 tot 5 jaar relevante werkervaring opgedaan binnen dezelfde functie of vergelijkbare branche, of je bent geruime tijd werkzaam als werkplaatsmonteur en wilt graag de stap naar buiten maken;
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Geen 9 tot 5 mentaliteit, bereid om over te werken en storingsdiensten te draaien;


Aangeboden:
Een afwisselende, zelfstandige baan in een informele, collegiale omgeving, met de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima te noemen, met o.a. een goed vast basis salaris en secundaire voorwaarden zoals een goede pensioenregeling, 29 vrije dagen en vergoedingen vanuit de cao die van toepassing zijn op jouw functie, zoals bijvoorbeeld: verblijfsvergoeding, consignatievergoeding en overurentoeslagen. Naast goede arbeidsvoorwaarden is het hebben van een fijne werkplek met leuke collegaís een must voor een langdurige arbeidsrelatie. Met ons vitaliteitsprogramma Fit, Trots en Betrokken, streven wij met elkaar naar een gezonde en gezellige cultuur en worden er op dit gebied tal van activiteiten ondernomen.

Riwal Hoogwerkers bv

  Maxwellstraat 27
NL-3316 GP   Dordrecht
  tel: +31 78 6181888
fax: +31 78-6181866

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr

Bedrijfsprofiel

Veilig werken op hoogte
Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiŽnt werken op hoogte en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een kennispartner en totaalleverancier voor klanten van klein tot groot in nagenoeg iedere branche.

Naast het verhuren, onderhouden en verkopen van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, verkoopt Riwal ook eersteklas onderdelen en technische diensten voor de machines. Riwal heeft een eigen (indoor) opleidingscentrum dat onder meer opleidingen geeft voor het werken met hoogwerkers, verreikers en heftrucks en voor het veilig verplaatsen van lasten.

Bij Riwal streven wij naar het realiseren van de beste klantervaring in de sector. Met behulp van onze medewerkers willen wij het hoogste niveau bereiken op het gebied van veiligheid, productiviteit en service. Door onze expertise, klantgerichtheid, ons assortiment en advies op maat is veilig en efficiŽnt werken op hoogte voor iedereen bereikbaar.