MaintenanceBenelux.nl https://www.maintenancebenelux.nl/NL/newsitem4027.html


VACATURE

25-07-2018

 

 

Riwal Hoogwerkers zoekt Werkplaatsmonteur (s)

Zwolle, Dordrecht, Diemen en Son

Deze vacature werd reeds ingevuld.

Ben jij gedreven in de techniek en ben je ook in je vrije tijd regelmatig aan het sleutelen? Is het je passie om te werken aan groot materieel, ben je goed in zelfstandig werken en ga je door totdat je de oplossing van het probleem hebt gevonden? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou.


Als Werkplaatsmonteur ben je verantwoordelijk voor het stellen van de storingsdiagnoses en het verhelpen van de storingen aan onze machines. Tevens voer je dagelijkse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit in onze werkplaats. Je bestelt de benodigde onderdelen bij het magazijn en controleert het materieel op functionaliteit, technische staat en veiligheid. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons voorop, dus ook het controleren van uitgevoerde werkzaamheden behoort tot jouw taken.

Je komt te werken in een gezellig, maar hardwerkend team en samen met je collegaís zorgen jullie ervoor dat de machines tijdig, storingsvrij en weer veilig kunnen worden verhuurt. Je beschikt over de kwaliteit dingen snel eigen te maken, werkt snel en ook nauwkeurig en bovenal heb je plezier in je werk.

Gevraagd:
Een technieker in hart en nieren met een voorliefde voor groot materieel;
Je hebt een afgeronde MBO opleiding in de richting van werktuigbouwkunde/autotechniek/elektrotechniek;
Je houdt je kennis up to date door het volgen van relevante trainingen op het gebied van hydrauliek, pneumatiek, elektrotechniek of anders;
Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring opgedaan binnen dezelfde of vergelijkbare branche;
Je bent fulltime beschikbaar.

Aangeboden:
Riwal biedt je een afwisselende, zelfstandige baan aan met de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelingen. Door een inwerktraject waarbij je o.a. gaat meelopen bij de verschillende werkplaatsen en het volgen van machinetrainingen gaan we er vanuit dat je snel van meerwaarde bent voor het team. Wij bieden de kans en het is aan jou om hem te pakken!

Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima te noemen, met o.a. een goed vast basis salaris, een goede pensioenregeling en 29 vakantiedagen. Naast goede arbeidsvoorwaarden is het hebben van een fijne werkplek met leuke collegaís een must voor een langdurige arbeidsrelatie. Met ons vitaliteitsprogramma Fit, Trots en Betrokken, streven wij met elkaar naar een gezonde en gezellige cultuur en worden er op dit gebied tal van activiteiten ondernomen.


Werken bij Riwal:
Riwal is ťťn van de grootste bedrijven in Europa gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van hoogwerkers, verreikers en andere producten en diensten voor het veilig en efficiŽnt werken op hoogte.

Riwal Hoogwerkers bv

  Maxwellstraat 27
NL-3316 GP   Dordrecht
  tel: +31 78 6181888
fax: +31 78-6181866

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr

Bedrijfsprofiel

Veilig werken op hoogte
Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiŽnt werken op hoogte en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een kennispartner en totaalleverancier voor klanten van klein tot groot in nagenoeg iedere branche.

Naast het verhuren, onderhouden en verkopen van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, verkoopt Riwal ook eersteklas onderdelen en technische diensten voor de machines. Riwal heeft een eigen (indoor) opleidingscentrum dat onder meer opleidingen geeft voor het werken met hoogwerkers, verreikers en heftrucks en voor het veilig verplaatsen van lasten.

Bij Riwal streven wij naar het realiseren van de beste klantervaring in de sector. Met behulp van onze medewerkers willen wij het hoogste niveau bereiken op het gebied van veiligheid, productiviteit en service. Door onze expertise, klantgerichtheid, ons assortiment en advies op maat is veilig en efficiŽnt werken op hoogte voor iedereen bereikbaar.