MaintenanceBenelux.nl https://www.maintenancebenelux.nl/NL/newsitem3916.html


VACATURE

08-11-2018

 

 

Busch zoekt QHSE Coordinator

Lokatie is in Woerden.

Busch Vacuümpompen en Systemen

Busch werkt aan het continue verbeteren van de processen en producten en diensten van onze klanten en medewerkers. De collega die wij zoeken zal verantwoordelijk worden voor alle aspecten op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu voor onze vestigingen in Nederland en België.

Verantwoordelijkheden:
• Advisering van het management team op het gebied van QHSE, het doen van verbetervoorstellen en zorgen voor realisatie hiervan
• Registratie, opvolging en analyse van klantklachten en meldingen vanuit de organisatie. Het vertalen van analyses naar verbetervoorstellen binnen het proces van continue verbetering
• Onderhoud en verbetering van het kwaliteitssysteem (ISO 9001:2015)
• Onderhoud en verbetering van het veiligheidssysteem (VCA**)
• Coördineren van certificeringen
• Zorgdragen voor een correcte naleving van Arbo- en milieuwetgeving
• Onderhouden van contacten met Busch fabrieken, toeleveranciers, certificerende instanties, overheden en klanten

Functie-eisen:
Voor deze functie vragen wij een opleiding op HBO niveau in een technische en/of bedrijfskundige richting. Daarnaast heb je kennis van normen en richtlijnen op het gebied van Kwaliteit, Milieu en Veiligheid. Aantoonbare werkervaring in
een soortgelijke functie is een vereiste. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend; beheersing van de Duitse taal is een pré. Je hebt een goed analytisch vermogen en werkt gestructureerd. Daarnaast ben je initiatiefrijk en flexibel. Je weet mensen op een enthousiaste manier te motiveren en communiceert passend op elk niveau binnen en buiten de organisatie.

Busch biedt:
We vragen veel, maar hebben je ook iets te bieden. Zo ga je een spilfunctie vervullen in een stabiele maar dynamische organisatie met een pragmatische bedrijfscultuur. Daarnaast kun je rekenen op een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, 27 vakantiedagen,13 ADV dagen, flexibele werktijden en een uitstekende pensioenregeling.

Busch BV

  Postbus 2091
NL-3440 DB   Woerden
  tel: +31 (0)348 46 23 00
fax: +31 (0) 348 42 29 39

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr
Dhr. Leo van de Ruit, Service Manager Service 0348-462300
Dhr. Arjan Stolk, General Manager   0348-462300
Dhr. Rob Liefting, Sales Manager verkoop 0348-462300

Bedrijfsprofiel

Meer dan vacuümpompen - klantspecifieke vacuümsystemen voor alle industrieën.

Busch levert vacuüm- en overdrukoplossingen voor uiteenlopende industriële toepassingen. Met meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van vacuüm- en lagedrukpompen; het ontwerpen en installeren van vacuümpompen en systemen; en het onderhouden en reviseren van onze producten, bieden wij onze klanten ongeëvenaarde ervaring en kennis voor de beste en voordeligste oplossingen voor hun specifieke toepassing.

Wij begrijpen dat onze vacuümpompen en -systemen, blowers en compressoren een belangrijk onderdeel vormen van veel productieprocessen. Beschikbaarheid, betrouwbaarheid en een energy-efficiënte werking zijn enorm belangrijk. Daarom evalueren wij onze activiteiten continu om de hoogste standaarden te waarborgen en om innovatieve technieken te ontwikkelen die de basis leggen voor onze vacuümsystemen van morgen.