MaintenanceBenelux.nl https://www.maintenancebenelux.nl/NL/newsitem3819.html


PRODUCTBESCHRIJVING

14-12-2017

 

 

Vorstvrij configurator van Huikeshoven

Vorstvrij oplossingen van Huikeshoven: kant-en-klaar en opmaat

Met de kans op koud weer neemt ook de kans op stilstand door vorst toe. Huikeshoven biedt een groot scala aan oplossingen. De welbekende zelflimiterende verwarmingskabel geschikt voor de EL-Clic snel verbinder, op maat af te knippen en zeer geschikt voor vorstvrij oplossingen in het laag temperatuurgebied. Het voordeel van deze kabel is de mogelijkheid deze op de gewenste lengte af te knippen. Bedenk wel dat een thermostaat noodzakelijk is.

Als het om meer industriŽle toepassingen gaat biedt Huikeshoven ook echt maatwerk. Verwarmingskabels voor temperatuur bereiken tot 800įC. Het is essentieel dat een verwarmingskabel geschikt is voor de voorkomende procestemperaturen, ook al heeft deze slechts als doel stilstandsverwarming. Op dit vlak heeft Huikeshoven het breedste assortiment in Nederland. Maatwerk oplossingen of een kant-en-klare oplossing, worden binnen enkele dagen geleverd.

Om snel en handig te bepalen welk verwarmingslint geschikt is om een leiding of tank vorstvrij te houden, heeft Huikeshoven de vorstvrij configurator ontwikkeld. Ook makkelijk te bedienen op uw telefoon.

Huikeshoven BV

  Verkoop
Postbus 50
NL-7490 AB   Delden
  tel: +31-88-8898850
fax: +31-88-8898851

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr

Bedrijfsprofiel

Huikeshoven BV is leverancier van elektrowarmte: tracing, verwarmingselementen, doorstroomheaters, luchtheaters, insteekelementen, aptroonelementen, ook ATEX.