MaintenanceBenelux.nl https://www.maintenancebenelux.nl/NL/newsitem3816.html


KORT NIEUWS

14-12-2017

 

 

Nieuwe website van Istec International gelanceerd

Artikelen, case-studies en 3D-applicaties over condition monitoring, SIL, machinebewaking

De nieuwe website van Istec International

Istec International heeft een nieuwe website! In deze nieuwsbrief leest u hoe onze website een bron van informatie is met betrekking tot onderwerpen als condition monitoring, procesinstrumentatie, machinebewaking en Functional Safety (SIL).

Kennisblog
Op het nieuwe kennisblog plaatsen onze experts wekelijks interessante artikelen over nieuwe ontwikkelingen en leerzame cases met betrekking tot condition monitoring (trillingsmetingen), procesinstrumentatie, machinebewaking en Functional Safety (SIL).

Applicaties in 3D
Om een overzichtelijk beeld te geven waar Istec u kan ondersteunen hebben wij in schematische tekeningen onze producten en diensten toegelicht. Ga met uw cursor over de rode bolletjes om te zien welke producten en diensten wij kunnen leveren op dat onderdeel.

Snelle service
Voor het nastreven van onze snelle service hebben we enkele functionaliteiten toegevoegd die helpen bij het snel vinden van de juiste informatie:
• een zoekfunctie waarbij de zoekresultaten overzichtelijk in tabbladen worden onderverdeeld
• live chat voor snel contact
• nieuwe indeling van productcategorieën

Uw feedback wordt gewaardeerd!
Om onze website steeds verder te verbeteren en aan te vullen kijken we uit naar uw feedback.

Heeft u een suggestie voor een interessant artikel, of heeft u bepaalde informatie niet gemakkelijk kunnen vinden? Dan horen wij dit graag!

Istec International BV

  Meer en Duin 8
NL-2163 HA   Lisse
  tel: +31 252-433400
fax: +31 252-417254

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr

Bedrijfsprofiel

Istec International is al bijna 40 jaar een begrip in de meet- en regeltechniek en levert een breed scala aan oplossingen van gerenommeerde merken als Jaquet, Meggitt, Fuji, Mutec, Fischer, Metrix en SWR. Istec heeft vestigingen in Nederland en België, van waaruit klanten over de hele wereld worden geholpen.

Afdelingen
Het bedrijf is gesplitst in twee takken, te weten Process en Rotating. De Process-afdeling houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop, advisering en ondersteuning op het gebied van meetinstrumenten voor de energie-, olie-, gas- en bulkindustrie. Istec Rotating is een zelfstandige afdeling binnen Istec die is gespecialiseerd in machine bewakingssystemen, inbedrijfnames, periodieke service aan bewakingssystemen, calibraties en trillingsmetingen. Daarnaast houdt de afdeling zich bezig met gespecialiseerde service in het veld en bij stops, product- of applicatie gerichte trainingen en product ontwikkeling.