MaintenanceBenelux.nl https://www.maintenancebenelux.nl/NL/newsitem2578.html


PRODUCTNIEUWS

12-05-2015

 

 

Digitale manometers Camozzi Serie PG

Ook uitstekend toepasbaar in extreme omstandigheden

Digitale manometers Camozzi Serie PG

Camozzi’s nieuwe digitale manometers Serie PG voorzien in de vraag naar een nog nauwkeuriger afstelling van de luchtdruk, bijvoorbeeld in proportionele systemen. De Serie PG manometers zijn gebouwd conform IP65 richtlijnen en daardoor ook uitstekend toepasbaar in extreme omstandigheden.

De Serie PG manometers kunnen niet alleen direct in uw toepassing gemonteerd worden, maar zijn ook geschikt voor paneelmontage.

De voordelen van de Serie PG manometers op een rijtje:
- Weergave van de druk via het display
- Werkzaam op batterijen
- Snel en duidelijk uit te lezen digitaal display
- 4 verschillende programmeerbare eenheden beschikbaar
- Energiebesparende modus
- Back light
- Stof- en spatwaterdicht (protectie klasse IP65)

Camozzi Automation B.V.

  De Vijf Boeken 1A
NL-2911 BL   Nieuwerkerk aan den IJssel
  tel: +31 0180 316677
fax: +31 0180 316616

Contactpersonen

persoon, functie afdeling doorkiesnr

Bedrijfsprofiel

Camozzi is een van ’s werelds grootste producenten op het gebied van pneumatische componenten. De organisatie produceert een compleet pakket aan componenten voor de industriele automatisering in eigen fabrieken en heeft hiermee het gehele productieproces in eigen hand. In haar ruim 50 jarig bestaan is de Camozzi Group uitgegroeid tot een concern met een verkoopnetwerk in ruim 75 landen, 2300 medewerkers en een omzet van 331 miljoen in 2011.

Camozzi Benelux B.V. is honderd procent dochter van de Camozzi Group en verantwoordelijk voor de verkoop van Camozzi producten in de Benelux. Naast hoogwaardige producten levert Camozzi ondersteuning op locatie door eigen opgeleide technische (verkoop)medewerkers en beschikt over een grote voorraad.