Alles over onderhoud en proces-optimalisatie

MaintenanceBenelux.nl
Zoeken
Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

12-01-2018

MAG45 viert 70-jarig jubileum

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

MAG45 viert 70-jarig jubileum

MAG45 bereikte op 2 januari van dit jaar een enorme mijlpaal in haar geschiedenis: haar 70-jarig bestaan.

Op 2 januari 1948 werd MAG45 door Philips opgericht als ’Magazijn 4500’ voor het standaardiseren en vereenvoudigen van hun eigen MRO-magazijn en logistiek voor alle productie afdelingen. Nu staat MAG45 bekend als de referentie voor integrated supply met meer dan 200 werknemers die werken vanuit 12 locaties over de hele wereld. Ze ondersteunen blue chip-bedrijven die voornamelijk actief zijn in de medische technologie, high-tech machine- en apparatenbouw, farmacie, FMCG en in de industrie.

Op 11 januari jl. vierde het bedrijf dit jubileum met het Nederlandse hoofdkantoor. De locatie paste perfect bij de gelegenheid: Strijp-S in Eindhoven. Dit is het industriepark waar Philips, de oprichter van MAG45, hun eerste fabriek bouwde.

”Ik ben er trots op om samen met MAG45-medewerkers, klanten en zakelijke partners het 70-jarig jubileum van het bedrijf te mogen vieren. We hebben een lange weg afgelegd sinds de start van het bedrijf in 1948 en zijn heel enthousiast over de toekomst, omdat het bedrijf in deze enerverende tijden blijft floreren”, aldus Managing Director Bauke Zeinstra. Mr. Zeinstra schreef een blog over het 70-jarig jubileum van MAG45 die op de bedrijfswebsite van MAG45 gelezen kan worden.

  Kort nieuws Geplaatst: 12-01-2018       Getoond: 524x  

Meer informatie

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .