MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
05-09-2017  |  693x
Deel dit bericht

Bedrijfszekere voeding met PROtop en maxGUARD

Met PROtop en maxGUARD heb je een onderhoudsvriendelijk en flexibel 24V distributiesysteem

PROtop is onze high-end voeding die efficiënt en betrouwbaar is, zelfs in veeleisende omgevingen. PROtop heeft hoge krachtreserves, een lange levensduur, optimale beveiliging tegen overspanning en is bestand tegen trillingen en extreme temperaturen.

Overtuigende kenmerken
Flexibele instelbare toepassingen:
• Parallelle bedrijfsmodus voor extra vermogen of redundantie
• Single bedrijfsmodus

In beide modi kan zowel de spanning als de stroom gebalanceerd worden zonder toepassing van een diodemodule.

• Instelbaar kortsluitgedrag afhankelijk van de applicatie
• Flexibele pieklast reserve door Weidmüller DCL-technologie. Enerzijds zorgt DCL voor het afschakelen van automatische zekeringen, anderzijds voor het succesvol opstarten van motoren en besturingen.
• Efficiënt, extreem ruimtebesparend; efficiëntie tot maximaal 95,4% leidt tot lage energieverliezen met als positief resultaat: een extreem ruimtebesparende behuizing.
• Lange levenscyclus; De lagere warmte uitstoot en de hoogwaardige componenten leiden tot een hogere MTBF (> 1.000.000 h) en garandeert een lange levenscyclus van meer dan 20 jaar.

IOT voorbereid: Communicatie en data uitwisseling

In een toenemende gedigitaliseerde en geglobaliseerde industriële wereld, speelt bewaking op afstand, onderhoud op afstand en afstandsbediening van machines en systemen een steeds grotere rol.

Om voorbereid te zijn op de vereisten van de toekomst, is onze PROtop geschikt voor een gegevensinterface. Dit betekent dat procesgegevens kunnen worden verstuurd van en naar de voeding. Gegevens over belasting, amperage, temperaturen, starts en stops etc. zijn dan beschikbaar voor je besturing. Je krijgt zo optimaal inzicht in de werking! Weer een stap dichterbij om je installatie te analyseren, je ontwerp te verbeteren en stilstand te voorkomen.

Flexibele en modulaire lastbewaking

maxGUARD is onze innovatieve combinatie van lastbewaking en potentiaalverdeling. maxGUARD is modulair en ruimtebesparend.De modulaire opbouw geeft je flexibiliteit en de ingebouwde combinatie van bewaking en verdeling spaart ruimte tot wel 50%. Het maxGUARD concept vereenvoudigd de bekabeling en verlaagd daardoor de kans op fouten.

De combinatie van PROtop en maxGUARD optimaliseert je 24V DC voeding en verdeelsysteem.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel