MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
17-04-2018 - 19-04-2018
Deel dit event
Soort: Vakbeurs
Duur: 3 dagen
Startdatum: 17-04-2018
Einddatum: 19-04-2018
Plaats: Gorinchem

Toegang: Gratis (na registratie)
Meer informatie
Vakbeurs Maintenance

Maintenance

Vakbeurs

Op 17, 18 en 19 april 2018 ontmoeten onderhoudsmanagers en technologen elkaar op Maintenance Gorinchem, de vakbeurs voor industrieel onderhoud.

Professionals uit diverse sectoren bezoeken Evenementenhal Gorinchem voor innovaties, kennis en netwerken. Bezoekers treffen een breed aanbod diensten en producten: van onderhoud tot inspectie en van IT tot veiligheid. Procesoptimalisatie staat centraal. Bent u erbij?
 

Bedrijfsinformatie

Easyfairs
Easyfairs
Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs Evenementenhal is het bedienen van communities en ‘een beeld te geven van hun toekomst’ op niet te missen evenementen die aansluiten op hun behoeften. Easyfairs Evenementenhal organiseert meer dan 80 evenementen in Nederland. Het portfolio bestaat onder meer uit: Bakkersvak, Dutch Comic Con, Empack, Green Expo, Pumps & Valves, Transport & Logistics, Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, Landbouwdagen Intensieve Veehouderij, HortiContact, Transport Compleet, Auto Prof, Bouw Compleet, De Groene Sector, Maritime Industry, Trendz, Aqua Nederland Vakbeurs en Infra Relatiedagen. Easyfairs Evenementenhal beheert 3 eventlocaties in Nederland: Hardenberg, Gorinchem en Venray. Alle locaties bieden uiteenlopende mogelijkheden voor zowel particulieren als de zakelijke markt voor beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen en (bedrijfs)feesten. Iedere locatie beschikt over 30.000 tot 40.000 m2 expositieruimte, moderne restaurants en 4.000 parkeerplaatsen. Easyfairs Evenementenhal streeft ernaar om Nederlands meest dynamische, flexibele en doeltreffende speler te zijn in de evenementensector. Om dit doel te bereiken zet de organisatie de beste marketing- en technologietools in voor haar medewerkers en creëert het sterke merken. ‘Visit the future’ met Easyfairs Evenementenhal.
Laatst bijgewerkt: 23-01-2018

Gerelateerde berichten

CAT I / Level I Ultrasound Training in Vilvoorde, België 10-14 september 2018
CAT I / Level I Ultrasound Training in Vilvoorde, België
10-14 september 2018 Inspecties met airborne ultrasound zijn niet-destructieve testen, waarbij de effectiviteit afhangt van de capaciteiten van de engineer die de inspecties uitvoert. Onze uitgebreide CAT I / Level I training stelt u in staat om na de implementatie van een hoogwaardig ultrasound programma uw predictief onderhoud optimaal uit te voeren. Alle aspecten van airborne en structure borne (luchtgedragen en structuurgedragen) ultrasone inspecties komen aan bod: » Effectieve mechanische analyse, lekdetectie en elektrische inspecties; » Het uitvoeren van lekdetectie audits, conditie gebaseerd smeren, condenspot inspecties; » Het trenden van lagers en elektrische inspecties; » Het optimaliseren van de beschikbaarheid van assets en de winstgevendheid van het bedrijf; » Verbeterde technieken en methodes voor een kwalitatieve ultrasound inspectie; » Het verbeteren van registratie- en rapportagevaardigheden door middel van data management en speciale analysesoftware; »
12-04-2018  |  543x  |  Kort nieuws  | 
Opticon Benelux introduceert ATEX video-endoscoop iRisXT explosieveilige videoscoop
Opticon Benelux introduceert ATEX video-endoscoop
iRisXT explosieveilige videoscoop Opticon Benelux introduceert als eerste een ATEX explosieveilige video-endoscoop. Hiermee is het voor het eerst mogelijk om met een video-endoscoop inspecties uit te voeren in een explosie gevaarlijke omgeving. De iRis XT is gecertificeerd tot II 3 G Ex ic nA IIC T4 Gc. Het compacte draagbare toestel heeft een invoerslang met een uitwendige diameter van 6mm of 8mm en is leverbaar in lengten van 1,5m tot 7,5m. Voor het inspecteren van holle ruimten heeft de videoscoop een naar alle richtingen bestuurbare tip met een krachtige FOLED-Hybrid verlichting. De beelden worden weergeven op een 5 inch beeldscherm en kunnen worden vastgelegd op een SD-kaart.
12-04-2018  |  387x  |  Productnieuws  | 
Ki« MPi en iTanks presenteren demoruimte
Ki« MPi en iTanks presenteren demoruimte
Brancheorganisatie Ki< MPi en iTanks tonen in samenwerking met diverse startups en innovators nieuwe technologieën en diensten in de vorm van demonstraties. Maak tijdens vakbeurs Maintenance Gorinchem (17 t/m 19 april - Evenementenhal Gorinchem) op laagdrempelige wijze kennis met Augmented Reality, inspectiedrones of het Robotica Smart Tooling project en laat u bijpraten door de aanwezige pioniers.
30-03-2018  |  529x  |  Kort nieuws  | 
Unieke belevenis op vakbeurs Maintenance Gorinchem
Unieke belevenis op vakbeurs Maintenance Gorinchem
Als bezoeker van vakbeurs Maintenance in Evenementenhal Gorinchem van 17 t/m 19 aprilt maakt u vrij gebruik van parkeren, cateringdiensten en het kennisprogramma. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een unieke foto te laten maken: de firma’s Vandesky en Industrieel Klimmen hebben een photobooth bij de entree van de beursvloer op twaalf meter hoogte! Klim onder begeleiding naar grote hoogte en krijg uitzicht over de beursvloer. Tevens ontdekt u welke andere exposanten aanwezig zijn.
29-03-2018  |  700x  |  Kort nieuws  | 
Bijna 100 exposanten op vakbeurs Maintenance Gorinchem
Bijna 100 exposanten op vakbeurs Maintenance Gorinchem
Met de aantrekkende economie komt er meer budget vrij om assets te vervangen of blijft het relevant om levensduurverlengend onderhoud toe te passen. Ontmoet exposanten als Aerzen International Rental, Agidens Consulting, Krohne nederland, Samson regeltechniek bv,3P Quality Services BV, 3BS.Solutions - BTenS, Dacon Inspection Technology BV, Euroboor BV, HTL Europe BV, Technicom en Van Meeuwen Industries BV tijdens vakbeurs Maintenance Gorinchem (17, 18 en 19 april 2018 - Evenementenhal Gorinchem) en optimaliseer uw proces. Een bezoek is gratis bij voorregistratie. Meer info?
28-03-2018  |  515x  |  Kort nieuws  | 
Ultimo & Smart Maintenance: klaar voor de toekomst
Ultimo & Smart Maintenance: klaar voor de toekomst
Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Ook als maintenance manager krijgt u daar ongetwijfeld mee te maken. Maar bent u al klaar voor de toekomst? Want slimme toepassingen (Smart Maintenance) kunnen u als maintenance manager erg goed ondersteunen bij het beheren van informatie en registraties. Door deze slimme toepassingen te integreren met de Ultimo software, zorgen deze voor nog meer efficiëntie, een snellere service en minder ergernis. Want problemen voorkomen is beter dan genezen, niet waar? En het optimaliseren van de processen zorgt bovendien voor lagere kosten! We geven graag een aantal voorbeelden over de toepassing van Smart Maintenance in relatie tot de Ultimo software: Sensoren zijn waarschijnlijk al uitgebreid aanwezig op de werkvloer. Ze meten trillingen, temperatuur, lichtintensiteit, CO2 en bezetting, maar slimme sensoren kunnen ook communiceren met de Ultimo software. Is de temperatuur van een koelinstallatie te hoog? Of worden
14-03-2018  |  713x  |  Productnieuws  | 
Opnieuw tijd voor het Walhalla van het onderhoud en pompen Vakbeurzen Pumps & Valves en Maintenance parallel
Opnieuw tijd voor het Walhalla van het onderhoud en pompen
Vakbeurzen Pumps & Valves en Maintenance parallel Zes jaar geleden besloot Easyfairs om de vakbeurzen Pumps & Valves en Maintenance parallel te organiseren om zodoende te komen tot één totaalconcept dat een mooi overzicht biedt van het Benelux-aanbod in zowel onderhoud, shut down-technologie en productiebetrouwbaarheid als procesapparatuur, kleppen en pompen. Deze strategische beslissing wierp zijn vruchten af. Sinds 2012 is Antwerp Expo telkens tot de nok met exposanten gevuld. En ook de bezoekersaantallen tonen aan dat de formule wel degelijk werkt. Want de tweejaarlijkse vakbeurzen mogen elk jaar opnieuw rekenen op het bezoek van zo’n 5.500 à 6.000 professionele beslissingsnemers, ingenieurs en technici, actief in een brede waaier van industriële domeinen, dienstverlening en de openbare sector. Ook dit jaar komen de bezoekers van Maintenance te weten wat er beweegt in de markt van gereedschappen, smeermiddelen, reinigingsmaterialen, reserveonderdelen, meettoestellen, reliability-oplossingen, field services, veiligheidsmanagement
27-02-2018  |  572x  |  Kort nieuws  | 
Ultimo software uitgebreid met de Ultimo module Stopplanner
Ultimo software uitgebreid met de Ultimo module Stopplanner
Met de nieuwe module ‘Stopplanner’ is het mogelijk om op efficiënte en overzichtelijke wijze diverse ‘stops’ te plannen. Denk hierbij aan turnarounds (shutdowns), ander soortig groot onderhoud of revisie. Met de Ultimo Stopplanner krijgt de klant beschikking over een duidelijk grafisch planbord, waarmee de activiteiten efficiënt gepland, uitgevoerd en gemonitord kunnen worden. Module die aansluit bij de praktijk De ontwikkeling van de module is tot stand gekomen dankzij een actieve bijdrage van meerdere klanten uit diverse sectoren. Door verschillende ervaringen uit de praktijk te gebruiken, sluit de module goed aan bij de bestaande behoeften in de markt. De module is toepasbaar voor veel processen, waarbij specifieke werkzaamheden in een bepaalde periode gepland moeten worden. Bovendien is de module geïntegreerd met andere processen in de Ultimo software, zoals periodiek en correctief onderhoud en bestellingen. Dankzij de Ultimo Stopplanner: Kunnen ‘Stops’
13-02-2018  |  763x  |  Productnieuws  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel