MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 13-10-2016
Realdolmen
TEL: +32 2 801 55 55
FAX: +32 2 801 55 99
Rimses
A. Vaucampslaan 42
B-1654   Huizingen
Contact
+32 2 801 57 53
Dhr. Martin Smit,
Business Development Manager Rimses-Fimacs Agile Business Processes
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure
Rimses 6 is het Computerized Maintenance Management System van Realdolmen en is een flexibel, overzichtelijk en vooral zeer gebruiksvriendelijk systeem, ontwikkeld op basis van best practices gevalideerd door zijn vele klanten. Het kadert in het volledige aanbod van producten en diensten die RealDolmen biedt op het vlak van EAM en Service Management. Een software tool staat immers nooit op zich. Integendeel: het moet kaderen in een strategie.

Realdolmen voorziet in een uitgebreide dienstverlening om de implementatie van Rimses 6 tot een succes te maken. U kunt beroep doen op volgende dienstverlening: projectmanagement, EAM consultancy, implementatiebegeleiding, technische installatie, opleiding, nazorg en helpdesk.

U wilt verder evolueren in de richting van pro-actief of zelfs strategisch onderhoud? Dan bent u bij Realdolmen aan het juiste adres: htttp://www.rimses.com.

Realdolmen is een onafhankelijke singlesource leverancier die u naast de Rimses dienstverlening ook kan ondersteunen in het volledige ICT aanbod dat heel de ICT levenscyclus bestrijkt. RealDolmen levert geïntegreerde oplossingen op het gebied van Infrastructuur, Communicatie en Applicaties.

Merken
RIMSES 6, RIMSES Mobile, RIMSES Analyzer, eRIMSES,
Lees meer
Merken
RIMSES 6 - Maintenance Management Oplossing
RIMSES Mobile - Mobile Maintenance Management Oplossing
RIMSES Analyzer - Businss Intelligence Maintenance Oplossing
eRIMSES - Maintenance Aanvragen Tool
Producten, diensten
Maintenance, Asset management, Service management, Mobiliteit, Milieu, Veiligheid, Rondgang, Conditioneel onderhoud, Maintenance, Werkplanning,
Lees meer
Producten, diensten
Maintenance - Software
Asset management - EAM
Service management - Services
Mobiliteit - Mobiele toestellen
Milieu - Inspecties
Veiligheid - Werkvergunningen
Rondgang - Checklists
Conditioneel onderhoud - Metingen
Maintenance - Storingen
Werkplanning - Planning

Productnieuws

Voldoe eenvoudiger aan de compliancy-eisen dankzij Rimses
Voldoe eenvoudiger aan de compliancy-eisen dankzij Rimses
Moet u ook steeds sneller en opnieuw aantonen hoe uw processen worden uitgevoerd? Is traceability ook voor u een vereiste? Spendeert u veel tijd aan audits? Doet u het onderhoud in een voedingsbedrijf waar u onderhevig bent aan de HACCP , IFS en BRC norm? Met Rimses wordt het zoveel eenvoudiger om te voldoen aan compliancy-eisen.
14-12-2017  |  860x  | 
Lancering Rimses 6.4 Nieuwe versie van onze CMMS oplossing
Lancering Rimses 6.4
Nieuwe versie van onze CMMS oplossing Realdolmen brengt versie 6.4 van Rimses uit, een CMMS dat al 30 jaar op de markt is. Naast uitgebreide functionaliteit blijft het Rimses team samen met haar klanten focussen op gebruiksvriendelijkheid. Daarvan geeft ook deze release weer blijk. Deze Rimses versie is niet alleen vanaf nu beschikbaar voor klanten maar biedt ook goede instapmogelijkheden voor bedrijven die hun processen op vlak van onderhoud eenvoudig maar goed willen ondersteunen.
11-08-2017  |  1271x  | 
Nieuw Maintenance as a Service platform Rimses & Thor Maintenance bouwen samen aan een MaaS platform
Nieuw Maintenance as a Service platform
Rimses & Thor Maintenance bouwen samen aan een MaaS platform Al meer dan 30 jaar is Rimses een referentie in de wereld van professioneel onderhoud. Maar de wereld om ons heen verandert sneller dan ooit en wij willen samen met u de kansen grijpen die deze “digitale transformatie” te bieden heeft. Bij Realdolmen en Thor Maintenance geloven we in de kracht van het “gekoppeld netwerk”. Met MaaS - Maintenance as a Service - willen we u een “platform” bieden, een totaal nieuw en revolutionair concept waarbij we door collaboration en co-creation partijen met elkaar verbinden. We creëren een win-win situatie waarvan we allemaal sterker worden.
14-03-2017  |  1808x  | 
Laat meer zien
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel