MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 13-07-2016
CoThink bv
TEL: +31 6 13 14 09 79
Postbus 280
NL-3850 AG   Ermelo

Mariënhoef 9a
NL-3851 ST   Ermelo
Contact
Bedrijfsvideo
Uw problemen oplossen en voorkomen

Vastlopen is niet meer nodig! CoThink zorgt eerst voor bewustwording van de valkuilen en barrières en helpt u vervolgens in de juiste richting. Wij zorgen ervoor dat uw kennis en vaardigheden effectief worden ingezet op een manier die garant staat voor blijvend resultaat. De CoThink medewerkers hebben jarenlange ervaring in het succesvol oplossen van problemen en vraagstukken.
Merken
 iRCA,  RATIO-aanpak,  R&ME,
Lees meer
Merken
 iRCA - Innovative Root Cause Analyse
 RATIO-aanpak - Continue verbeteren met RATIO aanpak
 R&ME - Reliability & Maintenance Engineering
Producten, diensten
 Root cause analyse,  Problem solving,  Facilitators,  RCA,
Lees meer
Producten, diensten
 Root cause analyse - RCA, troubleshooting,
 Problem solving - FMEA, Probleem oplossen, oplossingsgericht management
 Facilitators - Workshop, veranderingsproces, brainstorm
 RCA - RCA, troubleshooting,
Expertises
Procesoptimalisatie - performanceverbetering
Onderhoudsmethodieken - Lean
Onderhoudsmethodieken - WCM
Scholing - Scholing algemeen

Actuele events

Innovative Problem Solving & Decision Making
Doelgroep: deze training is bedoeld voor leidinggevenden, professionals, managers en projectleiders Na het volgen van de training en het oefenen en uitvoeren van de training op de eigen praktijk, behaalt u de volgende resultaten: Creëren van een stimulerend bedrijfsklimaat voor vernieuwingen. Vaardigheid in het uiteenrafelen van complexe problemen Vaardigheid in analytische methoden voor het zorgvuldig onderbouwen van conclusies en aanbevelingen. Methoden om ideeën te implementeren. Maximalisatie van gebruik van inhoudelijke kennis en ervaring. De groepsgrootte is maximaal 12 deelnemers per training.
30-10-2018 | Traininig | 4 dagen | Ermelo | Toegang: Betaald
Innovative Root Cause Analyse (3 dagen)
De training Innovative Root Cause Analyse is bij uitstek geschikt voor diegenen die geconfronteerd worden met problemen die steeds terugkomen en waarvan de werkelijke oorzaken niet worden opgelost. “ Voorbarige conclusies” worden voorkomen. Problemen worden zorgvuldig doorgrond. Het vinden van de juiste oorzaak leidt tot creatieve oplossingen en duurzame verbetering. Maatregelen worden voortdurend geëvalueerd en door het stellen van de juiste vragen wordt de onderlinge communicatie verbeterd. Volgens velen is dit de enige complete training voor RCA (Root Cause Analysis) Bij uitvoering van de in-company workshop Innovative Root Cause Analyse garanderen wij dat tenminste één hardnekkig probleem in uw bedrijf wordt opgelost. Programma De workshop Innovative Root Cause Analyse kent een procesmatige benadering, die is gebaseerd op ons RATIO-model voor continu verbeteren en is opgebouwd uit vijf stappen:  Reflecteren vraagstuk  Analyseren probleem  Toewijzen maatregel  Implementeren oplossing  Observeren effect Gedurende de workshop werken de deelnemers aan hun eigen toepassingen. Rendement  Vaardigheid in het snel en effectief oplossen van problemen.  Betere operationele resultaten door minder terugkerende problemen.  Basis voor continu verbeteren.  Maximaal gebruik van inhoudelijke kennis en ervaring van de deelnemers.  Grotere betrokkenheid en samenwerking tussen medewerkers. Opbouw 3 dagen (2 dagen, inclusief tussenliggende avond en een applicatiedag)
06-11-2018 | IRCA training | 3 dagen | Ermelo | Toegang: Betaald
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel