MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 01-05-2018
Proces Media
TEL: +31 297 22 34 62
FAX: +31 84 756 26 88
Marktplein 2
NL-1421 AC   Uithoorn
Contact
+31 6 20 59 24 36
Dhr. Vincent Hentzepeter,
redactie
+31 6 10 03 17 81
Dhr. Erik ten Haaf,
sales manager
+31 316 22 71 55
Mw. Debbie van den Dool,
sales binnendienst
+31 316 22 71 55
Mw. Marion van Sinderen,
sales binnendienst
+31 53 434 45 66
Dhr. Piet van der Kooi,
website, nieuwsbrief
+31 297 22 34 62
Mw. Doreen ten Haaf,
abonnementen magazine
+31 53 434 45 66
Mw. Ingrid Vorselaars,
administratie website
Proces Media onderscheidt zich met een multimediale filosofie, waarbij gedrukte én digitale magazines, een webportaal en digitale nieuwsbrieven elkaar versterken. Vakspecialistische content is hiermee vrij beschikbaar voor professionals.

Specialistische kennis was nooit zo toegankelijk voor zo’n brede doelgroep in print én online. Communicatie was nooit directer.

Wij bieden toeleveranciers als enige in de markt een eigen plek op ons platform waar zij hun producten, diensten en expertise aan hun afnemers kunnen presenteren.

Zo worden leveranciers en gebruikers aan elkaar gekoppeld en aangemoedigd kennis te delen en uit te wisselen. Dit biedt nieuwe perspectieven voor contentmarketing.

De leveranciersmarkt kan zijn producten en diensten gericht communiceren en klanten via diverse media benaderen.

Waardevolle content is voor de hele markt op elk moment online opvraagbaar en zit niet achter een betaalde portal. Dit levert de leveranciersmarkt op communicatiegebied een ongekend bereik op.

Met uw multimediale strategie kunt u de hele doelgroep bereiken en u draait zelf aan de knoppen.
Producten, diensten
Maintenance Benelux, Solids processing, Fluids processing,
Lees meer
Producten, diensten
Maintenance Benelux - productie, onderhoud, management, veiligheid, logistiek, reiniging
Solids processing - bulk-, solidshandling, Automatisering, maintenance, logistiek, engineering
Fluids processing - vloeistoffen, gassen, engineering, automation, maintenance
Expertises

Kort nieuws

Slimme onderhoudsrobot kwestie van tijd
Augustus 2019 zal blijken welke innovatieve robotica-toepassingen het Smart Tooling project heeft opgeleverd. In dit project ‒ ressorterend onder het Europese programma Interreg Vlaanderen-Nederland ‒ werken bedrijven, bedrijfskoepels, overheden, kennisinstellingen en organisaties aan weerszijden van de grens samen aan nieuwe toepassingen op het gebied van de robotica. Voorbereidend onderzoek heeft de behoefte aangetoond van ruim vijftig concrete robottoepassingen; aan een deel daarvan wordt in Smart Tooling-verband gewerkt. Voor wat betreft de thema’s ‘inspectie’ en ‘cleaning’ zijn dat innovatieve robotica-toepassingen voor maintenance in de procesindustrie, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen: • 2D robots, voor de inspectie en cleaning in besloten ruimten (tanks, vaten, leidingwerk); • 3D robots, voor inspecties van installaties op hoogte (leidingen, tankdaken, koeltorens, kolommen); • fixed robots, voor de automatisering van onderhoudsactiviteiten
18-06-2018  |  305x  | 
Samen in assetmanagement Gedeelde verantwoordelijkheid Royal HaskoningDHV en Sitech Services
Samen in assetmanagement
Gedeelde verantwoordelijkheid Royal HaskoningDHV en Sitech Services Royal HaskoningDHV en Sitech Services worden verantwoordelijk voor het assetmanagement van Chemelot. De samenwerking is gericht op meer innovatie en intensievere samenwerking om Chemelot als chemiesite optimaal te laten functioneren. Het miljoenencontract werd ondertekend door Marc Dassen, CEO van Sitech Services en Marije Hulshof, directeur Industry & Buildings van Royal HaskoningDHV. In opdracht van Sitech Services is Royal HaskoningDHV sinds 2006 verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van infrastructuur en faciliteiten op Chemelot. Op dit 850 hectare grote chemiecomplex zijn multinationals als DSM, SABIC en OCI Nitrogen gevestigd. Chemelot kent 80 kilometer aan wegen, 50 kilometer spoor, 16 bruggen en viaducten, één binnenhaven en 195 kilometer rioolleidingen. De samenwerking tussen Royal HaskoningDHV en Sitech Services borgt de functionaliteit van deze infrastructuur.
24-05-2018  |  416x  | 

Insights

Kennisbijdragen

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel